Πως θα το ΠΑΕΙ με Ζαλγκίρις ο Αυγουστή…

Πως θα το ΠΑΕΙ με Ζαλγκίρις ο Αυγουστή…

Λίγο – πολύ έδειξε τις προθέσεις του ο Σωφρόνης Αυγουστή, για την ενδεκάδα που θα κατεβάσει στον πρώτο ευρωπαικό αγώνα της προσεχούς πέμπτης με την Κάουνο Ζαλγκίρις εκτός έδρας.

Οι πλείστες θέσεις είναι «κλειδωμένες». Στο τέρμα θα είναι ο Ζοέλ Μολ. Δεξιά στην άμυνα θα είναι ο πολύπειρος Ζοάο Πέδρο. «Παίζεται» η θέση στο αριστερό άκρο της άμυνας, μεταξύ Γιώργου Βασιλείου και Βινσέντ Μπεσάτ.

Ο Έκτορ Γιούστε, έχει καπαρωμένη τη μια θέση στόπερ. Για την δεύτερη, υποψήφιοι είναι οι Αττίλα Σάλαι και Ουεντραόγκο. Δίδουμε περισσότερες πιθανότητες να ξεκινήσει στον 21χρονο Ούγγρο.

Για τη μεσαία γραμμή, σίγουροι είναι οι Σακέτι και Μάρκοβιτς. Για το ρόλο του επιτελικού, προβάδισμα έχει ο Φακούντο Περέιρα. Χωρίς να αποκλείεται να παίξει ο Σερζ Γκάκπε.

Για τα φτερά, τις δυο θέσεις διεκδικούν οι Γιαννιώτας, Σαρδινέρο και Παπουλής. Κεντρικός επιθετικός ο Ζελάγια.

H αποστολή επέστρεψε πριν μερικές ώρες στην Κύπρο. Σήμερα έχουν άδεια.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Αννίτα 2.0: Η νίκη στη Βουλή, οι νέες συμμαχίες και τα μηνύματα για το 2028

Αννίτα 2.0: Η νίκη στη Βουλή, οι νέες συμμαχίες και τα μηνύματα για το 2028

Η επανεκλογή της Αννίτας Δημητρίου στην Προεδρία της Βουλής δεν αποτελεί απλώς μια προσωπική πολιτική επιτυχία. Η πρώτη μεγάλη κοινοβουλευτική αναμέτρηση μετά τις βουλευτικές εκλογές, λειτούργησε ως ένα άτυπο τεστ συμμαχιών, ισορροπιών και πολιτικών προθέσεων, αποκαλύπτοντας από πολύ νωρίς τις δυναμικές που διαμορφώνονται στο νέο πολιτικό σκηνικό.

BEST OF TOTHEMAONLINE