ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Πως θα το ΠΑΕΙ με Ζαλγκίρις ο Αυγουστή…

Πως θα το ΠΑΕΙ με Ζαλγκίρις ο Αυγουστή…

Λίγο – πολύ έδειξε τις προθέσεις του ο Σωφρόνης Αυγουστή, για την ενδεκάδα που θα κατεβάσει στον πρώτο ευρωπαικό αγώνα της προσεχούς πέμπτης με την Κάουνο Ζαλγκίρις εκτός έδρας.

Οι πλείστες θέσεις είναι «κλειδωμένες». Στο τέρμα θα είναι ο Ζοέλ Μολ. Δεξιά στην άμυνα θα είναι ο πολύπειρος Ζοάο Πέδρο. «Παίζεται» η θέση στο αριστερό άκρο της άμυνας, μεταξύ Γιώργου Βασιλείου και Βινσέντ Μπεσάτ.

Ο Έκτορ Γιούστε, έχει καπαρωμένη τη μια θέση στόπερ. Για την δεύτερη, υποψήφιοι είναι οι Αττίλα Σάλαι και Ουεντραόγκο. Δίδουμε περισσότερες πιθανότητες να ξεκινήσει στον 21χρονο Ούγγρο.

Για τη μεσαία γραμμή, σίγουροι είναι οι Σακέτι και Μάρκοβιτς. Για το ρόλο του επιτελικού, προβάδισμα έχει ο Φακούντο Περέιρα. Χωρίς να αποκλείεται να παίξει ο Σερζ Γκάκπε.

Για τα φτερά, τις δυο θέσεις διεκδικούν οι Γιαννιώτας, Σαρδινέρο και Παπουλής. Κεντρικός επιθετικός ο Ζελάγια.

H αποστολή επέστρεψε πριν μερικές ώρες στην Κύπρο. Σήμερα έχουν άδεια.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



ΠτΔ: «Επενδύουμε στην ΕΕ για την οριστική διευθέτηση του Κυπριακού»

ΠτΔ: «Επενδύουμε στην ΕΕ για την οριστική διευθέτηση του Κυπριακού»

Η Κυβέρνηση επενδύει στην ΕΕ για οριστική διευθέτηση του Κυπριακού, ενόψει και του τραγικού ορόσημου των 50 χρόνων της τουρκικής κατοχής επί του εδάφους της Κυπριακής Δημοκρατίας, ανέφερε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, κατά τον χαιρετισμό του στα εγκαίνια της περιηγητικής έκθεσης φωτογραφίας του Γραφείου Τύπου και Πληροφοριών με θέμα «20 χρόνια Κύπρος – ΕΕ».

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top