ΑΘΛΗΤΙΚΑ

15 χρόνια στην Ομόνοια 24 τίτλους! Το ΜΗΝΥΜΑ του στους Ομονοιάτες (ΒΙΝΤΕΟ)

15 χρόνια στην Ομόνοια 24 τίτλους! Το ΜΗΝΥΜΑ του στους Ομονοιάτες (ΒΙΝΤΕΟ)

Το μήνυμα του παλαίμαχου άσου της Ομόνοιας, Φίλιππου Δημητρίου στον κόσμο της ομάδας.

Αναλυτικά:

Ο Φίλιππος Δημητρίου, που σάρωσε τους τίτλος με το τριφύλλι στο στήθος, στέλλει το δικό του μήνυμα: «Θέλουμε τον κόσμο δίπλα στην ΟΜΟΝΟΙΑ γιατί τον έχει μεγάλη ανάγκη!» σημείωσε ανάμεσα σε άλλα.

Λίγα λόγια για τον Φίλιππο Δημητρίου:

Συμμετοχές: 352
Γκολ: 65
Περίοδος: 1974-1989
Υπήρξε χαρισματικός μέσος, που τίμησε τη φανέλα με το «τριφύλλι» στο στήθος. Ήρθε στην ομάδα μας προερχόμενος από την Αναγέννηση Παλουριώτισσας. Αγωνίστηκε στην ΟΜΟΝΟΙΑ για 15 συναπτά έτη και κατέκτησε 24 τίτλους: 12 πρωταθλήματα, πέντε κύπελλα και επτά ασπίδες. Κατέγραψε 352 συμμετοχές και πέτυχε 65 γκολ.Αγωνίστηκε σε μια εποχή που η ΟΜΟΝΟΙΑ ήταν απόλυτη κυρίαρχος στο κυπριακό ποδόσφαιρο. Χαρακτηριστικό είναι το γεγονός πως στα χρόνια παρουσίας του, η ομάδα μας έχασε μόλις τα τρία από τα 15 πρωταθλήματα. Αλησμόνητη θα μείνει η παρουσία του στον θρίαμβο με 4-0 κόντρα στον Άγιαξ, το 1979, όπου εκτός από εξαιρετική απόδοση, ευτύχησε να σκοράρει το δεύτερο γκολ των “πρασίνων”. Υπήρξε διεθνής, αφού αγωνίστηκε με την Εθνική Κύπρου σε 17 αγώνες.Ήταν ποιοτικός και ταλαντούχος μέσος, με ευχέρεια στο σκοράρισμα και στο δημιουργικό παιχνίδι. Ήταν ένα μοντέρνο “οχτάρι” για την τότε εποχή, που πρόσφερε τη δυνατότητα στην ομάδα να στηρίξει πάνω του γρήγορη ανάπτυξη και πλουραλισμό στον τρόπο που έκανε επίθεση. Είχε την ικανότητα να διανύει αποστάσεις με την μπάλα στα πόδια, ειδικά με κάθετες κινήσεις. Διακρινόταν για την ακρίβεια στις μεταβιβάσεις του, καθώς και για τις ασίστ που μοίραζε στους συμπαίκτες του. Επίσης, είχε εξαιρετικά κτυπήματα στις στατικές φάσεις, πετυχαίνοντας αρκετά γκολ από εκτελέσεις φάουλ.Γεννήθηκε στις 6/10/1957.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Πέρασαν χειροπέδες σε δεσμοφύλακα: Τον έπιασαν με τις πιτζάμες του ενώ έφερε κουκούλα και γάντια

Ετοιμάζουν βαλίτσες οι Κύπριοι: Οι προορισμοί που επέλεξαν για ταξίδι το Πάσχα - Τι ισχύει με τις τιμές

Καταγγελία για απαγωγή και κακοποίηση Σύρου - «Η αστυνομία δεν ενήργησε άμεσα» - Δείτε φωτογραφίες

Δίκη στο Μάτι: Συγκλονίζει ο Άρης Χερουβείμ που έχασε μάνα, αδερφή και δίδυμες ανιψιές στη φωτιά

Μονή Αββακούμ: Σε προχωρημένο στάδιο οι εξετάσεις της Αστυνομίας

Πασχαλινό τραπέζι: «Καίει» το κρέας τις τσέπες των καταναλωτών – Πιο φθηνά από πέρσι τα αυγά και τα λαχανικά – Δείτε πίνακες



Σύγκρουση Γενικού Εισαγγελέα - Γενικού Ελεγκτή - Η επόμενη μέρα

Σύγκρουση Γενικού Εισαγγελέα - Γενικού Ελεγκτή - Η επόμενη μέρα

Ενώπιον μιας πρωτοφανούς σύγκρουσης θεσμών βρίσκεται η κυπριακή κοινωνία η οποία παρακολουθεί με μεγάλο ενδιαφέρον για το ποιο θα είναι το αποτέλεσμα της δικαστικής διαμάχης μεταξύ του Γενικού Εισαγγελέα Γιώργου Σαββίδη και του Γενικού Ελεγκτή Οδυσσέα Μιχαηλίδη. Ενδιαφέρον Συνταγματικό, Πολιτειακό και Πολιτικό.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top