ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Τουρκία: Δεύτερο ρωσικό αεροσκάφος με τμήματα των S-400 προσγειώθηκε στην βάση 'Ακιντζί'

Τουρκία: Δεύτερο ρωσικό αεροσκάφος με τμήματα των S-400  προσγειώθηκε στην βάση 'Ακιντζί'

Έφτασε από τη Ρωσία στην Άγκυρα και δεύτερο αεροσκάφος, μεταφέροντας και άλλα τμήματα των S400, όπως μεταδίδουν τουρκικά μέσα ενημέρωσης.

Οι ίδιες πηγές αναφέρουν ότι το δεύτερο αεροσκάφος προσγειώθηκε στην αεροπορική βάση Ακιντζί στις 12.30 το μεσημέρι της Παρασκευής (12/7).

Θυμίζουμε ότι το πρωί της Παρασκευής (12/7) το τουρκικό Υπουργείο Άμυνας, ενημέρωσε ότι η πρώτη ομάδα των υλικών του πυραυλικού συστήματος έφτασε στην Άγκυρα.

Το τουρκικό Υπουργείο Άμυνας ανέφερε επίσης ότι αφού ολόκληρο το σύστημα θα είναι έτοιμο, θα αρχίσει η χρήση του με τρόπο που θα καθορίσουν οι αρμόδιες αρχές.

Τουρκικά μέσα ενημέρωσης, αναφέρουν ότι οι S400, οι οποίοι θα μπουν σε λειτουργία χωρίς να συνδεθούν με τα ραντάρ του NATO, θα τοποθετηθούν μεν στην βάση Ακιντζί αλλά θα ετοιμαστούν και υποδομές σε άλλες περιοχές όπως η νοτιοανατολική Τουρκία.

 

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Απόπειρα φόνου: Ανέμεναν εγκληματική ενέργεια οι Αρχές - Φαίνεται ότι είχαν τρίτο συνεργό οι δράστες

Απόπειρα φόνου: Ανέμεναν εγκληματική ενέργεια οι Αρχές - Φαίνεται ότι είχαν τρίτο συνεργό οι δράστες

Συνεχίζονται οι εντατικές έρευνες των Αρχών, για την απόπειρα φόνου που διαπράχθηκε το μεσημέρι της Τρίτης 23 Απριλίου, στη Λευκωσία, την ίδια ώρα που το θύμα της απόπειρας, ο 34χρονος, συνεχίζει να νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top