ΕΛΛΑΔΑ

Ολική ανατροπή και νέο βίντεο στην υπόθεση του Βαγγέλη! Τον ακολούθησαν νεαροί όταν εξαφανίστηκε;

Ολική ανατροπή και νέο βίντεο στην υπόθεση του Βαγγέλη! Τον ακολούθησαν νεαροί όταν εξαφανίστηκε;

Η Ελληνική αστυνομία έχει στην κατοχή της οπτικό υλικό στο οποίο διακρίνεται μια παρέα ατόμων να ακολουθεί ένα παιδί το οποίο προχωρά κοντά στο βενζινάδικο όπου πέρασε ο Βαγγέλης.

Με αμείωτο ενδιαφέρον συνεχίζονται οι έρευνες στην πόλη των Ιωαννίνων για την υπόθεση του Βαγγέλη Γιακουμάκη. Υπάρχει ένας νέος-δεύτερος γύρος καταθέσεων από πρόσωπα που γνωρίζουν και όπως όλα φαίνονται ο κλοιός σφίγγει σε μια πολύ μικρή ομάδα σπουδαστών της Γαλακτομικής Σχολής.

Σύμφωνα με το real.gr, όπως δήλωσε ο ιδιωτικός ερευνητής Γιώργος Τσούκαλης είναι πλέον θέμα ωρών να ανοίξουν τα στόματα και να μάθουν όλοι τι συνέβη στον άτυχο 20χρονο την ημέρα εξαφάνισής του.

«Πιστεύω ότι ωριμάζουν κάποιοι άνθρωποι και θα μιλήσουν». «Ο χρόνος ωριμάζει υπέρ της αλήθειας. Η αλήθεια θα αποδοθεί θέλοντας και μη» είπε χαρακτηριστικά ο κ. Τσούκαλής

nea-troph-sthn-ypothesh-tou-baggelh-ton-akolou8hsan-nearoi-otan-eksafanisthke

Νέο βίντεο δείχνει μια ομάδα ατόμων να ακολουθεί τον Βαγγέλη

Σύμφωνα με τη ΝΕΡΙΤ, ένα νέο βίντεο βρίσκεται στα χέρια των αρχών των Ιωαννίνων που εξετάζουν την υπόθεση.

Όπως προκύπτει από την εξέταση του οπτικοακουστικού υλικού, σύμφωνα με πληροφορίες η αστυνομία έχει στην κατοχή της οπτικό υλικό από κλειστό κύκλωμα τηλεόρασης εμπορικών καταστημάτων, στο οποίο διακρίνεται μια παρέα ατόμων να ακολουθεί τον Βαγγέλη την ημέρα που εξαφανίστηκε στις 6 Φεβρουαρίου. 

Ο νεαρός φαίνεται να περνάει από ένα πρατήριο καυσίμων ενώ νωρίτερα διακρίνεται  να περνάει μπροστά από γειτονικά καταστήματα. Η αστυνομία εξετάζει το υλικό για να εξακριβώσει τις κινήσεις της ομάδας των ατόμων που τον ακολουθεί. 

Μεγάλο ερώτημα παραμένει το εάν τον ακολούθησαν μέχρι το σημείο που βρέθηκε νεκρός ή όχι. Εάν δηλαδή κατευθύνθηκαν κάπου αλλού.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Ο Γενικός Έφορος Εκλογών ανακοινώνει ότι σήμερα, από τις 8:30 π.μ. μέχρι και τις 12:30 μ.μ., υποβλήθηκαν στους Εφόρους Εκλογής οι υποψηφιότητες για τα αξιώματα των Προέδρων των Συμβουλίων των Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Η όλη διαδικασία κύλησε ομαλά, χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top