ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ομόνοια: Οι… 2+1 παίκτες που ΞΕΧΩΡΙΣΑΝ – Η ασφάλεια, ο ηγέτης και τι ΑΛΛΑΞΕ με Ματ!

Ομόνοια: Οι… 2+1 παίκτες που ΞΕΧΩΡΙΣΑΝ – Η ασφάλεια, ο ηγέτης και τι ΑΛΛΑΞΕ με Ματ!

Μπορεί να μην έπιασε υψηλά στάνταρ απόδοσης η Ομόνοια του Μπεργκ όμως κάποιοι παίκτες ξεχώρισαν με την παρουσία τους.

Στο πρώτο ημίχρονο οι πράσινοι ήταν καλύτεορι από την Δόξα και προηγήθηκαν, στην επανάληψη δυσκολεύτηκαν όμως με Ουζόχο και Μποτεάκ καθάρισαν και κλείδωσαν την πρώτη τους νίκη.

Παρατηρήσαμε αρκετά πράγματα όμως ξεχωρίσαμε συγκεκριμένους παίκτες για διαφορετικούς λόγους. 2 συν… 1 για την ακρίβεια!

Φράνσις Ουζόχο, η… ασφάλεια

Επιβλητικός και απόλυτα έτοιμος σε κάθε φάση. Ο 20χρονος Νιγηριανός πορτιέρο έδειξε από τα φιλικά ότι είναι πανέτοιμος να αρπάξει την θέση του βασικού και το ίδιο έκανε απέναντι στη Δόξα.

Ενέπνεε εμπιστοσύνη στους συμπαίκτες του, καθάρισε όλες τις επικίνδυνες φάσεις μέσα στην περιοχή του και στην φάση του 48′ έκανε την απόκρουση του αγώνα στο σουτ του Λουίς Κάρλος και ουσιαστικά απέτρεψε να δούμε μια εικόνα από τα… παλιά.

Ζόρντι Γκόμεθ, ο νέος ηγέτης

Πολλοί τον συγκρίνουν με Ασίς, όχι λόγω του στυλ παιχνιδιού αλλά λόγω του ρόλου και της επιρροής που φαίνεται να έχουν μέσα στην ομάδα.

Ο Ζόρντι Γκόμεθ προέρχεται από μια εντυπωσιακή σεζόν παρά την άσχημη πορεία της Ομόνοιας και στο πρώτο παιχνίδι της σεζόν με την Δόξα φάνηκε ότι αυτός είναι ο παίκτης που θα ηγηθεί της προσπάθειας για διάκριση στο τριφύλλι φέτος.

Ήρεμος στο κέντρο με τις γνωστές του έξυπνες κινήσεις και πάσες, έδωσε μια φοβερή ασιστ στον Ντάρμπισαιαρ για το γκολ και σε γενικές γραμμές η παρουσία του δεσπόζει στο χώρο του κέντρου.

Από ένα σημείο και μετά υπέπεσε και αυτός σε κάποια λάθη και έδειξε κουρασμένος όμως δείχνει πως είναι έτοιμος να γίνει ο ηγέτης του τριφυλλιού.

Δεν άλλαξε ο Ματ, άλλαξαν όλα… γύρω του!

Μεγάλη ήταν η συζήτηση γύρω από την κακή περσινή σεζόν του Ματ Νταρμπισάϊαρ. Αν δει κάποιος και ολόκληρη την σεζόν της Ομόνοιας θα διακρίνει πως πέραν του Ζόρντι Γκόμεθ δεν διακρίθηκε κανείς στο επιθετικό κομμάτι.

Φέτος φάνηκε από το πρώτο ημίχρονο η διαφορά. Ο Άγγλος φορ τροφοδοτήθηκε σε 4 τουλάχιστον περιπτώσεις μέσα στο κουτί και σε μια από αυτές έκανε αυτό που ξέρει… Σκόραρε δηλαδή!

Ο Τιάγκο έδειξε πόσο επικίνδυνος είναι όταν συγκλίνει, ο Ορτέγα φαίνεται πως έχει εξαιρετική τεχνική κατάρτιση όμως του έλειπε η φυσική κατάσταση, ο Μποτεάκ έχει ποιότητα και ταχύτητα ενώ ο Γκόμεθ σέρβιρε ακόμη ένα έτοιμο γκολ στον Ματ.

Με Χριστοφή, Εζρά και Μίκου στον πάγκο αυτό δείχνει και τις πολλές επιλογές που έχει ο Μπεργκ στην επιθετική γραμμή αλλά και τον λόγο που ο Ματ ήταν τόσο απειλητικός ειδικά στο πρώτο μέρος.

Όλα αυτά φαίνονται και στα στιγμιότυπα…

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Γιώργος Περδίκης στο «T»: «Θα συνεχίσουμε να είμαστε εδώ» - «Ποντιοπιλατική η στάση του Ν. Χριστοδουλίδη στο θέμα του Οδυσσέα Μιχαηλίδη»

Γιώργος Περδίκης στο «T»: «Θα συνεχίσουμε να είμαστε εδώ» - «Ποντιοπιλατική η στάση του Ν. Χριστοδουλίδη στο θέμα του Οδυσσέα Μιχαηλίδη»

Πέντε μήνες μετά από την ανάληψη της προεδρίας του Κινήματος Οικολόγων - Συνεργασία Πολιτών, ο Γιώργος Περδίκης ανοίγει τα χαρτιά του στο «T» αναφορικά με τη σημερινή κατάσταση στο Κίνημα, τις συνεργασίες ενόψει Ευρωεκλογών και τη σχέση με την ΑΙΧΜΗ και τον Δημήτρη Παπαδάκη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top