Πέρασε στην πρώτη θέση ο Κοντίδης, στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Enoshima!

Πέρασε στην πρώτη θέση ο Κοντίδης, στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Enoshima!

Εξαιρετικός ήταν την Πέμπτη (29/8) ο Παύλος Κοντίδης, με αποτέλεσμα να φέρει μια πρώτη, μια δεύτερη και μια πέμπτη θέση στις τρεις ιστιοδρομίες της ημέρας στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Enoshima και να περάσει στην πρώτη θέση με 10β.

Την Πέμπτη (29/8) έγιναν τρεις ιστιοδρομίες για να καλυφθεί το κενό που δημιούργησε η άπνοια της προηγούμενης ημέρας, που είχε ως συνέπεια την ακύρωση και των δύο προγραμματισμένων για χθες ιστιοδρομιών.

Δεύτερος με 19β είναι ο Κροάτης Tonci Stipanovic και τρίτος με 23β ο Γάλλος Jean Baptiste Bernaz.

Ο αγώνας περιλαμβάνει δέκα ιστιοδρομίες που πρέπει να γίνουν έως και το Σάββατο (31/8) και κούρσα μεταλλίων για την Κυριακή (01/9).

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ο πιο κρίσιμος γύρος επαφών Ολγκίν: Ρευστό σκηνικό, υψηλές ταχύτητες και νέες ισορροπίες στο Κυπριακό

Ο πιο κρίσιμος γύρος επαφών Ολγκίν: Ρευστό σκηνικό, υψηλές ταχύτητες και νέες ισορροπίες στο Κυπριακό

Σε μια από τις πιο πυκνές διπλωματικά περιόδους των τελευταίων ετών εισέρχεται το Κυπριακό, με την προσωπική απεσταλμένη του ΟΗΕ, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, να ετοιμάζεται για την καθοδική της επίσκεψη στον νησί στις αρχές Δεκεμβρίου.

BEST OF TOTHEMAONLINE