ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Στο μυαλό του ΠΑΟΚ μόνο η ΠΡΟΚΡΙΣΗ επί της Σλόβαν

Στο μυαλό του ΠΑΟΚ μόνο η ΠΡΟΚΡΙΣΗ επί της Σλόβαν

Στη ρεβάνς της Τούμπας, ο ΠΑΟΚ υποδέχεται απόψε την Σλόβαν Μπρατισλάβας (20.00), θέλοντας να περάσει στην… αντεπίθεση με φόντο την πρόκριση στους ομίλους του Europa League.

Ο ΠΑΟΚ θέλει να… σβήσει την κακή βραδιά στη Σλοβακία που έφερε και την ήττα στην εκπνοή του παιχνιδιού (1-0), δίνοντας δικαιώματα στη Σλόβαν αναφορικά με την υπόθεση πρόκριση.

Οι παίκτες του Δικεφάλου είναι απόλυτα συνειδητοποιημένοι για τη σημασία που έχει το παιχνίδι τόσο για εκείνους όσο και για την ομάδα δεδομένου πως στο μυαλό τους δεν νοείται να αποχαιρετήσουν τόσο νωρίς και τόσο άδοξα την Ευρώπη…

Άπαντες είναι αποφασισμένοι μέσα στο «σπίτι» τους να επιβάλλουν τους κανόνες τους, ψάχνοντας ένα γρήγορο γκολ, με τους Σλοβάκους να παραδέχονται στις δηλώσεις τους πως τα πρώτα 15-20 λεπτά θα είναι κομβικά για την εξέλιξη του ματς, ρίχνοντας το βάρος στα μετόπισθεν.

Είναι σαφές πως η Σλόβαν έρχεται πρωτίστως να διαφυλάξει το μηδέν στην άμυνα και να χτυπήσει μέσα από αντεπιθέσεις, ποντάροντας στο σκορ του πρώτου αγώνα. Για τους παίκτες και την τεχνική ηγεσία, το ματς με τον ΠΑΟΚ είναι το σημαντικότερο της καριέρας τους.

Από την άλλη, ο Αμπέλ Φερέιρα ξεκαθάρισε πως έχει εκπονήσει ένα πλάνο με φόντο την πρόκριση. Ένα πλάνο ικανό να υποστηρίξει κάθε απρόοπτο ακόμη και στο ενδεχόμενο παράτασης.

Εκείνο το οποίο ζήτησε από τους παίκτες του είναι απόλυτη συγκέντρωση ενώ έστειλε και μήνυμα προς πάσα κατεύθυνση, ξεκαθαρίζοντας πως το ποδόσφαιρο απαιτεί κυρίως μυαλό, πως πρόκειται για έναν συνδυασμό χαρακτηριστικών και όποιος ανταποκρίνεται στο συγκεκριμένο «πακέτο» έχει και τον πρώτο λόγο στην ομάδα του…

Αναφορικά με την ενδεκάδα, από την στιγμή που ξεκούρασε στο ματς πρεμιέρας παίκτες κομβικούς όπως ο Ομάρ Ελ Καντουρί, ο Άκπομ, ο Αμπέλ Φερέιρα επιστρέφει στη γνωστή.. συνταγή με τον Ροντρίγκο Σοάρες ομως να παίρνει τη θέση του τιμωρημένου Λέο Μάτος.

Πηγή: sdna.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Τέμπη: Ισχυρές ενδείξεις μεταφοράς εύφλεκτης ουσίας – «Αλλοίωση της σκηνής του εγκλήματος»

Καταγγελία στο «T»: Διευθυντής στη Λεμεσό άφησε στάσιμη μαθήτρια με εγχείρηση καρδιάς και κρίσεις πανικού

Θερμή αέρια μάζα και σκόνη επηρεάζουν την Κύπρο - Δείτε ζωντανά την εξέλιξη του καιρού το Σαββατοκύριακο

Αυξήθηκαν οι αφίξεις τουριστών τον Μάρτιο – Ποιοι τουρίστες προτίμησαν την Κύπρο

«Δεν μπορώ να αναπνεύσω»: Σοκαριστικό βίντεο από τη σύλληψη μαύρου άνδρα που πέθανε ενώ βρισκόταν υπό κράτηση



 «Μάχες χαρακωμάτων» στους θεσμούς: Καταχωρήθηκε η αίτηση για παύση Ελεγκτή για ανάρμοστη συμπεριφορά

«Μάχες χαρακωμάτων» στους θεσμούς: Καταχωρήθηκε η αίτηση για παύση Ελεγκτή για ανάρμοστη συμπεριφορά

Καταχωρήθηκε σήμερα (26/4) από τους δικηγόρους της ηγεσίας της Εισαγγελίας, η αίτηση για παύση του Γενικού Ελεγκτή.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top