ΑΦΙΕΡΩΜΑ στον Πιέρο: «Μου έλειψε πολύ – Κάνω τα πάντα για την ομάδα» (ΒΙΝΤΕΟ)

ΑΦΙΕΡΩΜΑ στον Πιέρο: «Μου έλειψε πολύ – Κάνω τα πάντα για την ομάδα» (ΒΙΝΤΕΟ)

Η Κοπεγχάγη, στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας, φιλοξενεί ένα μίνι αφιέρωμα στον Πιέρο Σωτηρίου, μαζί με δηλώσεις του ποδοσφαιριστή.

Ο Κύπριος διεθνής μίλησε για την περσινή σεζόν και τον τραυματισμό του, για το πως ένιωσε όταν οι οπαδοί φώναξαν το όνομα του, και τόνισε πως θέλει να κερδίζει και να σκοράρει σε κάθε αγώνα.

Οι δηλώσεις και το βίντεο του Πιέρου:

«Αυτή είναι η δουλειά μου και είναι σημαντικό για εμένα σαν επιθετικός. Δουλεύω με στόχο να βοηθώ την ομάδα. Θέλω να ξεχάσω την περσινή χρονιά, φέτος έχω αυτοπεποίθηση. Ήταν τραγική η περσινή σεζόν για μένα από την αρχή. Θέλω φέτος να πετύχουμε. Θέλω βρω ρυθμό, να πάρω παιχνίδια πάνω. Είμαι συναισθηματικός τύπος. Θέλω σε κάθε παιχνίδι και προπόνηση να κερδίζω, να σκοράρω γκολ. Θέλω να κάνω χαρούμενους τους φίλους της ομάδας. Ήταν κάτι ξεχωριστό να ακούω το όνομα μου από τον κόσμο. Μου έλειψε πολύ. Το εκτιμώ πολύ. Ξέρουν ότι κάνω τα πάντα για την ομάδα. Ο Θεός με βοηθά πολύ».

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Βίκτωρας Παπαδόπουλος: «Ο ΠτΔ έχει καθαρά χέρια, εδώ σκέφτεται αν θα πάει σε ένα εστιατόριο» - Η κόντρα με ΑΚΕΛ και η απάντηση Στεφάνου

Βίκτωρας Παπαδόπουλος: «Ο ΠτΔ έχει καθαρά χέρια, εδώ σκέφτεται αν θα πάει σε ένα εστιατόριο» - Η κόντρα με ΑΚΕΛ και η απάντηση Στεφάνου

Κατηγορηματική διάψευση κάθε υπαινιγμού περί διαφθοράς εκπέμπει το Προεδρικό περιβάλλον του Νίκου Χριστοδουλίδη.Ο Διευθυντής του Γραφείου Τύπου του Προέδρου της Δημοκρατίας, Βίκτωρας Παπαδόπουλος, διαβεβαίωσε ότι ο Πρόεδρος ασκεί τα καθήκοντά του με απόλυτη εντιμότητα, τονίζοντας πως είναι βέβαιος ότι κατά την αποχώρησή του από το αξίωμα δεν θα υπάρξει καμία σκιά εις βάρος του.

BEST OF TOTHEMAONLINE