ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ

Έναρξη δράσεων PrimeTel & ΠΑΣΥΚΑΦ

Έναρξη δράσεων PrimeTel & ΠΑΣΥΚΑΦ

Η PrimeTel έχοντας αναπτύξει μια στρατηγική κοινωνικής ευθύνης με βασικό πυλώνα τον άνθρωπο, προχωράει στην έναρξη κοινών δράσεων με τον Παγκύπριο Σύνδεσμο Καρκινοπαθών και Φίλων (ΠΑΣΥΚΑΦ).

Όπως έχει ήδη ανακοινωθεί, η PrimeTel θα στηρίξει έμπρακτα το έργο του ΠΑΣΥΚΑΦ για τα επόμενα πέντε χρόνια ως Τηλεπικοινωνιακός Χορηγός των εκστρατειών ευαισθητοποίησης και ενημέρωσης του Συνδέσμου.

Πρώτη προγραμματισμένη δράση είναι το Παιδικό Πανηγυράκι «Μαζί στη Ζωή», το οποίο θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 22 Σεπτεμβρίου 2019 στο Πάρκο Ακρόπολης, με όλα τα έσοδα να διατίθενται για την ενίσχυση των Υπηρεσιών και των Προγραμμάτων του ΠΑΣΥΚΑΦ. Η PrimeTel θα βρίσκεται στο πλευρό του Συνδέσμου σε μια ξεχωριστή ημέρα γεμάτη χαμόγελα, παιχνίδι, χορό, τραγούδι και πολλές ακόμα δραστηριότητες για μικρούς και μεγάλους.

Παράλληλα, στο πλαίσιο της 28ης Εκστρατείας Ενημέρωσης και Οικονομικής Ενίσχυσης, ο ΠΑΣΥΚΑΦ θα πραγματοποιήσει εκδηλώσεις σε όλες τις επαρχίες, διεξάγοντας Παγκύπριο Οδικό Έρανο από τις 9-13 Οκτωβρίου σε κεντρικούς δρόμους και υπεραγορές, όπου το κοινό θα μπορεί να κάνει την εισφορά του.

Ανάμεσα στις κοινές δράσεις PrimeTel & ΠΑΣΥΚΑΦ συμπεριλαμβάνονται επίσης το Μαγιάτικο Πανηγύρι, το Walking for Life, αλλά και η διοργάνωση Εταιρικού Δρόμου 5ΚΜ αφιερωμένου στον Σύνδεσμο, με σκοπό τη στήριξη ασθενών με εμπειρία καρκίνου και των οικογενειών τους.

 

www.primetel.com.cy

PrimeTel PLC

@PrimeTel

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Τέμπη: Ισχυρές ενδείξεις μεταφοράς εύφλεκτης ουσίας – «Αλλοίωση της σκηνής του εγκλήματος»

Καταγγελία στο «T»: Διευθυντής στη Λεμεσό άφησε στάσιμη μαθήτρια με εγχείρηση καρδιάς και κρίσεις πανικού

Θερμή αέρια μάζα και σκόνη επηρεάζουν την Κύπρο - Δείτε ζωντανά την εξέλιξη του καιρού το Σαββατοκύριακο

Αυξήθηκαν οι αφίξεις τουριστών τον Μάρτιο – Ποιοι τουρίστες προτίμησαν την Κύπρο

«Δεν μπορώ να αναπνεύσω»: Σοκαριστικό βίντεο από τη σύλληψη μαύρου άνδρα που πέθανε ενώ βρισκόταν υπό κράτηση



Τέλος από την ΕΔΕΚ Ο Γιώργος Βαρνάβα: Αποχωρεί με «καρφιά» κατά Σιζόπουλου

Τέλος από την ΕΔΕΚ Ο Γιώργος Βαρνάβα: Αποχωρεί με «καρφιά» κατά Σιζόπουλου

Ανακοίνωσε την αποχώρηση του από την ΕΔΕΚ ο Γιώργος Βαρνάβα, μέσω γραπτής δήλωσης του, στην οποία εξηγεί τους λόγους που τον οδήγησαν στην έξοδο, ενώ την ίδια ώρα «πυροβολεί» και τον Πρόεδρο του κόμματος, Μαρίνο Σιζόπουλο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top