LIKE ONLINE

Είναι αληθινές οι περίφημες τσάντες Shesto; Υπάρχει μία άλλη βιομηχανία με την ίδια ονομασία

Είναι αληθινές οι περίφημες τσάντες Shesto; Υπάρχει μία άλλη βιομηχανία με την ίδια ονομασία

Έχει γίνει ντόρος στην Κύπρο με τα περίφημα πλέον (ερασιτεχνικά) βίντεο κοριτσιών, που μας πληροφορούν πόσο πολύ αγαπάνε τις τσάντες Shesto. Εντούτοις καμία από αυτές δεν μας δείχνει την αγαπημένη τσάντα της, για την οποία μιλάνε με τόσο ενθουσιασμό, προκαλώντας τα χάχανα των Κυπρίων θεατών, που ακούνε το όνομα της τσάντας από τα χείλη των ξένων «μοντέλων».

Όσο και να ψάξει κανείς, είναι αδύνατον να βρει πως μοιάζουν οι περιβόητες τσάντες, ποιοι είναι οι διανομείς και τα κόστη πώλησης τους, αφού πολύ απλά δεν υπάρχουν…

Όποιοι και αν είναι οι δημιουργοί των συγκεκριμένων βίντεο, ή οι εμπνευστές τις ιδέας, κατάφεραν να προσελκύσουν, πέραν από τα γέλια και τον επιθυμητό αριθμό θεατών, συγκεντρώνοντας σχόλια και Like, τα οποία προφανώς θα μπορούσαν να χρησιμοποιήσουν για την ενδυνάμωση και διάδοση της όποιας μελλοντικής επιχειρηματικής τους ιδέας, αφού πάνω κάτω, έτσι δουλεύει ο διαδικτυακός κόσμος.

Συγκεντρώνει δηλαδή θεατές και επιβραβεύσεις στο διαδικτυακό του κανάλι και από εκεί τα βίντεο του γίνονται ευρύτερα γνωστά και διαφημίζονται πιο εύκολα.

Εντούτοις υπάρχει μία εταιρεία με την ίδια ονομασία, ένα πολυκατάστημα DIY στη Βρετανία που δημιουργήθηκε το 1970, αναπτύσσοντας  μια ολοκληρωμένη σειρά εξειδικευμένων εργαλείων, εξοπλισμού και υλικών, φωτιστικών και διάφορων άλλων  εφαρμογών για το σπίτι και τον άνθρωπο. 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Τραγωδία στην άσφαλτο - Έχασε τη ζωή του ο Πολύκαρπος Μιχαήλ από την Κοκκινοτριμιθιά

Πάσχα στο σπίτι του θα κάνει ο παππούς Χρύσανθος - Αφέθηκε ελεύθερος ο 82χρονος

Καταγγελία για απαγωγή και κακοποίηση Σύρου - «Η αστυνομία δεν ενήργησε άμεσα» - Δείτε φωτογραφίες

Μονή Αββακούμ: Επανέρχονται οι δικηγόροι των μοναχών - Τι ζητούν από τον Μητροπολίτη Ησαΐα

Νηστεία: Ποιες τροφές μπορούμε να φάμε την Μεγάλη Εβδομάδα - Προτάσεις γευμάτων



Ανασκόπησε τις δράσεις για 2024 σε ειδική συνεδρία το Υπουργικό Συμβούλιο - Δείτε βίντεο

Ανασκόπησε τις δράσεις για 2024 σε ειδική συνεδρία το Υπουργικό Συμβούλιο - Δείτε βίντεο

Την εξέλιξη των 88 δράσεων που ανακοίνωσε στις αρχές του χρόνου για το 2024 ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδούλιδης, εξέτασε σε ειδική συνεδρίασή του το Υπουργικό Συμβούλιο, το απόγευμα της Δευτέρας.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top