ΔΙΕΘΝΗ

Δύο χωριά κοντά στη Ρεσουλαϊν κατέλαβε ο τουρκικός στρατός

Δύο χωριά κοντά στη Ρεσουλαϊν κατέλαβε ο τουρκικός στρατός

Δύο χωριά κατέλαβε ο τουρκικός στρατός κοντά στην πόλη Ρεσουλαϊν που βρίσκεται 30 χιλιόμετρα εντός της Συρίας, μεταδίδουν τουρκικά μέσα ενημέρωσης αναφέροντας ότι η επιχείρηση συνεχίζεται με επιτυχία και ο στρατός αναπτύσσει τις δυνάμεις του με ταχύτητα.

Τα τουρκικά μέσα ενημέρωσης με συνεχείς ανταποκρίσεις τους από το σημείο μηδέν, αναφέρουν κατά τη διάρκεια της νύχτας στόχοι των Κούρδων μαχητών στην πόλη Ρεσουλαϊν δεχόταν πυρά από τον τουρκικό στρατό συνεχώς. Με το πρώτο φως της ημέρας φαίνονταν οι καπνοί να ανεβαίνουν πάνω από την περιοχή Οι ήχοι από τους βομβαρδισμούς ακούγονται μέχρι το Τσεϊλάνπινάρ της Τουρκίας.

Στο μεταξύ με τουίτ του το τουρκικό Υπουργείο Άμυνας αναφέρει ότι “η Επιχείρηση Πηγή της Ειρήνης συνεχίστηκε καθόλη τη διάρκεια της νύχτας από ξηράς και αέρος, καταλαμβάνοντας συγκεκριμένους στόχους. Η επιχείρηση συνεχίζεται με επιτυχία με βάση το σχέδιο”.

 

Από ΚΥΠΕ

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Πρόεδρος Κομισιόν: «Κόμβος αλληλεγγύης για την ΕΕ και τον κόσμο η Κύπρος»

Πρόεδρος Κομισιόν: «Κόμβος αλληλεγγύης για την ΕΕ και τον κόσμο η Κύπρος»

Η Ευρωπαϊκή Ένωση είναι το βασικό στήριγμα στην προσπάθεια για επίτευξη ειρήνης στην Κύπρο, δήλωσε το απόγευμα της Μεγάλης Τετάρτης ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σε εκδήλωση εορτασμού της επετείου για τα 20 χρόνια από την ένταξη της Κύπρου στην Ευρωπαϊκή Ένωση που διεξήχθη στο Προεδρικό Μέγαρο στην παρουσία της Προέδρου της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ούρσουλας φον ντερ Λάιεν η οποία ανέφερε ότι η Κύπρος έχει καταστεί κόμβος αλληλεγγύης, όχι μόνο για την Ευρώπη αλλά και για τον κόσμο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top