ΚΥΠΡΟΣ

Η απάντηση των Βέλγων στην κυπριακή αποστολή: «Οι δημοσιογράφοι δεν…»

Η απάντηση των Βέλγων στην κυπριακή αποστολή: «Οι δημοσιογράφοι δεν…»

Ένα θέμα το οποίο απασχόλησε την αθλητική μας επικαιρότητα τις τελευταίες μέρες, ήταν η ασέβεια που επέδειξαν οι Βέλγοι προς την αποστολή μας, με ένα περιστατικό που έλαβε χώρα παραμονή του αγώνα στις Βρυξέλλες, ανάμεσα στην Κύπρο και το Βέλγιο.

Ο Πάμπος Χριστοδούλου και ο Γιώργος Μερκής περίμεναν αρκετή ώρα τους Βέλγους να εμφανιστούν με αποτέλεσμα να αργήσει η δημοσιογραφική μας διάσκεψη, την ίδια ώρα που οι ποδοσφαιριστές μας περίμεναν στο γήπεδο για να αρχίσει η προπόνηση

Επιπλέον, η κυπριακή αποστολή σε καταγγελία στην UEFA ανέφερε πως δεν υπήρχε διερμηνέας για τους Κύπριους δημοσιογράφους που συνόδευσαν την Εθνική μας στο Βέλγιο, κάτι που είναι υποχρεωμένη να διαθέτει η κάθε γηπεδούχος ομάδας, βάση των κανονισμών της UEFA. Το θέμα αυτό προκάλεσε προβλήματα στην επικοινωνία και την κατανόηση των όσων λέχθηκαν.

Ένα δημοσίευμα που έχουμε εντοπίσει στην  ιστοσελίδα footballmercato.net αναφέρεται στο περιστατικό και μέσα από αυτό, φαίνεται και η θέση των Βέλγων, στα όσα ανέφερε η αποστολή μας.

Αναλυτικά:

«Οι Κύπριοι δεν φαίνεται πως έχουν τους Βέλγους στην καρδιά τους. Μια μίνι - διαμάχη έχει ξεσπάσει πριν την έναρξη της δημοσιογραφικής διάσκεψης.

«H UEFA πάντα μιλάει για σεβασμό στο γήπεδο, αλλά αυτό ισχύει και για τους ποδοσφαιριστές εκτός γηπέδου», είπε εμφανώς ενοχλημένος ο εκπρόσωπος της κυπριακής ομάδας, Κωνσταντίνος Σιαμπουλλής, γιατί η συνέντευξη Τύπου καθυστέρησε μια ώρα. «Οι Βέλγοι άργησαν να έρθουν και οι δημοσιογράφοι μας δεν είχαν καν δικαίωμα για διερμηνέα, θα καταγγελθείτε στην UEFA», τόνισε ο κύριος Σιαμπουλλής».

Το δημοσίευμα συνεχίζει και παραθέτει την θέση του Βελγίου:

«Σύμφωνα με την Βελγική Ένωση, τα κυπριακά Μέσα ενημέρωσης δεν αιτήθηκαν διερμηνέα. Η καθυστέρηση στην διάσκεψη Τύπου, παρατηρήθηκε γιατί υπήρξε καθυστέρηση στην προπόνηση, που ξεκίνησε αργότερα από το αναμενόμενο».

Στέλιος Δημοσθένους

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Το αδιαχώρητο σε κρεοπωλεία και υπεραγορές για τα πασχαλινά ψώνια - Αναμένεται αύξηση της κίνησης - Διστακτικοί οι καταναλωτές λόγω ακρίβειας

Καύσιμα: Με αυτές τις τιμές θα βγάλουμε τις μέρες του Πάσχα - Δείτε τα φθηνότερα και τα ακριβότερα πρατήρια Παγκύπρια

Ξεσπά πατέρας στο «T»: Απέρριψαν κατ'οικον φροντίδα σε βρέφος με SMA και μηχανική υποστήριξη - «Κινδυνεύει το παιδί και ο ΟΚΥπΥ μας αγνοεί»

Τέσσερις συλλήψεις στη Λεμεσό: Toυς τσάκωσαν με την «πραμάτεια» τους - Ανάμεσα τους γυναίκα

Kαιρός: Πότε αναμένεται πτώση της θερμοκρασίας και βροχές - Η πρόγνωση μέχρι την Δευτέρα του Πάσχα



Ανάβουν φλας από σήμερα έξι νέες κάμερες τροχαίας στη Λευκωσία - Δείτε σε ποια σημεία

Ανάβουν φλας από σήμερα έξι νέες κάμερες τροχαίας στη Λευκωσία - Δείτε σε ποια σημεία

Από σήμερα Παρασκευή, 03 Μαΐου, το σύστημα φωτοεπισήμανσης επεκτείνεται περαιτέρω στην επαρχία Λευκωσίας.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top