Δεκαοκτώ άνθρωποι σκοτώθηκαν από την βομβιστική επίθεση στην πόλη Αλ Μπαμπ

Δεκαοκτώ άνθρωποι σκοτώθηκαν από την βομβιστική επίθεση στην πόλη Αλ Μπαμπ

Το τουρκικό Υπουργείο Άμυνας ανακοίνωσε το Σάββατο 16/11 ότι η έκρηξη παγιδευμένου με εκρηκτικά αυτοκινήτου από τους Κούρδους μαχητές στη Συρία, προκάλεσε τον θάνατο 10 ανθρώπων και τον τραυματισμό περισσότερων από 15 στην πόλη Αλ Μπαμπ, την οποία κατέλαβαν οι Τούρκοι στην επίθεση του 2016.


Το κρατικό πρακτορείο ειδήσεων της Τουρκίας "Ανατολή" ανέφερε ότι 18 άνθρωποι σκοτώθηκαν και τουλάχιστον 30 άλλοι τραυματίστηκαν από την επίθεση, ενώ αυτοκίνητα και κτίρια σε κοντινή απόσταση υπέστησαν ζημιές.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ σε Γερμανό Πρέσβη: «Θα συνεχίσουμε τον στενό συντονισμό ενόψει Κυπριακής Προεδρίας ΕΕ»

ΠτΔ σε Γερμανό Πρέσβη: «Θα συνεχίσουμε τον στενό συντονισμό ενόψει Κυπριακής Προεδρίας ΕΕ»

Ο περαιτέρω εμπλουτισμός και η εμβάθυνση της διμερούς συνεργασίας Λευκωσίας-Βερολίνου σε όλους τους τομείς αμοιβαίου ενδιαφέροντος αποτελεί προτεραιότητα για την Κυβέρνηση, δήλωσε την Παρασκευή ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, παραλαμβάνοντας τα διαπιστευτήρια του νέου Πρέσβη της Ομοσπονδιακής Δημοκρατίας της Γερμανίας, Δρ. Χανς-Πέτερ Γιούγκελ.