Δεκαοκτώ άνθρωποι σκοτώθηκαν από την βομβιστική επίθεση στην πόλη Αλ Μπαμπ

Δεκαοκτώ άνθρωποι σκοτώθηκαν από την βομβιστική επίθεση στην πόλη Αλ Μπαμπ

Το τουρκικό Υπουργείο Άμυνας ανακοίνωσε το Σάββατο 16/11 ότι η έκρηξη παγιδευμένου με εκρηκτικά αυτοκινήτου από τους Κούρδους μαχητές στη Συρία, προκάλεσε τον θάνατο 10 ανθρώπων και τον τραυματισμό περισσότερων από 15 στην πόλη Αλ Μπαμπ, την οποία κατέλαβαν οι Τούρκοι στην επίθεση του 2016.


Το κρατικό πρακτορείο ειδήσεων της Τουρκίας "Ανατολή" ανέφερε ότι 18 άνθρωποι σκοτώθηκαν και τουλάχιστον 30 άλλοι τραυματίστηκαν από την επίθεση, ενώ αυτοκίνητα και κτίρια σε κοντινή απόσταση υπέστησαν ζημιές.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Χριστοδουλίδης - Ερχιουρμάν: Η συνάντηση των χαμηλών προσδοκιών και το δύσκολο στοίχημα της επανεκκίνησης

Κυπριακό: Χριστοδουλίδης - Ερχιουρμάν: Η συνάντηση των χαμηλών προσδοκιών και το δύσκολο στοίχημα της επανεκκίνησης

Στη σκιά των χαμηλών προσδοκιών, αλλά με το βλέμμα στραμμένο στην επόμενη ημέρα του Κυπριακού, συναντώνται σήμερα στις 16:00 στη νεκρή ζώνη ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης και ο κατοχικός ηγέτης Τουφάν Ερχιουρμάν. Πρόκειται για το πρώτο ουσιαστικό τετ α τετ των δύο ανδρών, μετά την πρόσφατη παρουσία του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών Αντόνιο Γκουτέρες στην Κύπρο και ως εκ τούτου, η πολιτική σημασία της συνάντησης, είναι μεγαλύτερη από τα άμεσα αποτελέσματα, που σήμερα θεωρείται πιθανό να παραχθούν.

BEST OF TOTHEMAONLINE