ΔΗΣΥ: Δύσκολα θα βρεθεί αντίπαλος για τον Χάρη – Μάχη για δύο θέσεις

ΔΗΣΥ: Δύσκολα θα βρεθεί αντίπαλος για τον Χάρη – Μάχη για δύο θέσεις

Δύσκολα θα βρεθεί αντίπαλος του Χάρη Γεωργιάδη, που θα διεκδικήσει την θέση του αναπληρωτή Προέδρου, του Δημοκρατικού Συναγερμού, και αυτή την στιγμή είναι ο μοναδικός υποψήφιος.

Του Ανδρέα Πογιατζή

Υπενθυμίζουμε πως το Πολιτικό Γραφείο του Δημοκρατικού Συναγερμού, σε συνεδρία πριν από τις διακοπές των Χριστουγέννων αποφάσισε την ενεργοποίηση των διαδικασιών για αναπλήρωση των θέσεων.

Πρόκειται για την του αναπληρωτή προέδρου μετά την παραίτηση του Ευρωβουλευτή, Λευτέρη Χριστοφόρου, και δύο θέσεων αντιπροέδρου μετά τον διορισμό της Στέλλας Κυριακίδου ως Ευρωπαίας Επιτρόπου για την Υγεία και του Νίκου Νουρή ως Υπουργός Εσωτερικών.

Μέχρι στιγμής, υποψηφιότητα για την πλήρωση της θέσης του αναπληρωτή Προέδρου, έθεσε μόνο ο Χάρης Γεωργιάδης, ενώ για τις δύο θέσεις αντιπροέδρου, έχουν δείξει το ενδιαφέρον τους τρεις υποψήφιοι, ο Ανδρέας Κυπριανού, ο Ευθύμιος Δίπλαρος και η Αννίτα Δημητρίου.

Πηγές από τα ενδότερα του Δημοκρατικού Συναγερμού αναφέρουν πως θα δοθεί μάχη για τις δύο θέσεις του αντιπροέδρου, ενώ όπως όλα δείχνουν δύσκολα θα βρεθεί αντίπαλος για να «κονταροχτυπηθεί» με τον Χάρη Γεωργιάδη.

Διαδικασία υποβολής υποψηφιοτήτων ολοκληρώνεται την Τρίτη 07/01 στις 12.30 στα γραφεία του Δημοκρατικού Συναγερμού.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Μαζί μπορούμε να χτίσουμε μια ισχυρότερη και υγιέστερη Ευρώπη»

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Μαζί μπορούμε να χτίσουμε μια ισχυρότερη και υγιέστερη Ευρώπη»

Μαζί, μπορούμε να χτίσουμε τα θεμέλια για μια ισχυρότερη, πιο ανθεκτική και υγιέστερη Ευρώπη, σύμφωνα με την ατζέντα για τους Στόχους Βιώσιμης Ανάπτυξης 2030, δήλωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, στον χαιρετισμό του την Πέμπτη, στο 13ο Διεθνές Πολυεπιστημονικό Ιατρικό Συνέδριο (IMBMC), το οποίο πραγματοποιείται μεταξύ 6 και 8 Νοεμβρίου από τον Παγκύπριο Ιατρικό Σύλλογο και την Ιατρική Σχολή του Ευρωπαϊκού Πανεπιστημίου Κύπρου.

BEST OF TOTHEMAONLINE