Ήταν οργισμένος για ζημία στο διαμέρισμα του – 93χρονος πήρε το όπλο του και τον πυροβόλησε

Ήταν οργισμένος για ζημία στο διαμέρισμα του – 93χρονος πήρε το όπλο του και τον πυροβόλησε

Ένας άνδρας 93 ετών φαίνεται από κάμερα παρακολούθησης να πυροβολεί επανειλημμένα έναν ενοικιαστή διαμερισμάτων στο γραφείο του, πριν να συλληφθεί και να τεθεί υπό κράτηση στο Λας Βέγκας, την Τρίτη 02/01.

Ο 93χρονος, φέρεται να ήταν οργισμένος για μια ζημιά στο διαμέρισμά του που είχε ενοικιάσει από το εν λόγω γραφείο. Ο ενοικιαστής φαίνεται να μιλάει με τον άνδρα, όταν αυτός τον απειλούσε με όπλο ενώ παράλληλα γυναίκα που κάθεται πίσω από το γραφείο φαίνεται να τηλεφωνεί κρυφά στην Αστυνομία.

Στη συνέχεια η γυναίκα πίσω από το γραφείο του ζητάει να φύγει και ο 93χρονος της το επιτρέπει.

Σύμφωνα με το ABC7, η γυναίκα δήλωσε ότι «ένας ηλικιωμένος άνδρας, ο οποίος αργότερα ονοματίστηκε ως Ρόμπερτ Τόμας, οπλίστηκε με όπλο μέσα στο γραφείο και έκανε λεκτικές απειλές».

Λίγο αργότερα, ο ύποπτος φέρεται να ανοίγει πυρ, χτυπώντας τον υπεύθυνο, ο οποίος καθόταν πολύ κοντά του. Έπειτα και αφού τον πυροβόλησε στο ένα πόδι, ο υπεύθυνος έπεσε στο πάτωμα, και ο 93χρονος τον πυροβόλησε για δεύτερη φορά.

Δευτερόλεπτα αργότερα, το βίντεο δείχνει την Αστυνομία να πλησιάζει την πόρτα του γραφείου. Ένας αστυνομικός πυροβόλησε την πόρτα για να την ανοίξει. Ο 93χρονος Τόμάς κατηγορήθηκε για απόπειρα δολοφονίας με θανατηφόρο όπλο, ανέφερε η Αστυνομία.

Το θύμα πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο αργότερα εκείνη την ημέρα και δεν υπάρχει κίνδυνος για την ζωή του.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Η ΕΕ εργάζεται για απρόσκοπτη ανθρωπιστική βοήθεια προς Γάζα - «Έτοιμη η Κύπρος», λέει ο ΠτΔ

Η ΕΕ εργάζεται για απρόσκοπτη ανθρωπιστική βοήθεια προς Γάζα - «Έτοιμη η Κύπρος», λέει ο ΠτΔ

Υπάρχει ευκαιρία η ΕΕ αν πετύχει να διασφαλίσει την παροχή απρόσκοπτης ανθρωπιστικής βοήθειας προς τους Παλαιστίνιους στη Γάζα να αναδείξει τον ρόλο που μπορεί να διαδραματίσει στην περιοχή και να στείλει ένα ισχυρό μήνυμα στον αραβικό κόσμο σε σχέση με το ενδιαφέρον της ΕΕ για τις εξελίξεις στην περιοχή, δήλωσε την Πέμπτη στις Βρυξέλλες στο περιθώριο του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης.

BEST OF TOTHEMAONLINE