ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ

Τα προϊόντα Fa συνεχίζουν τον Faνταστικό τους διαγωνισμό σε νέο γυμναστήριο!

Τα προϊόντα Fa συνεχίζουν τον Faνταστικό τους διαγωνισμό σε νέο γυμναστήριο!

Τώρα έχεις ακόμη ένα λόγο να εντάξεις τη γυμναστική στη ζωή σου αφού το Fa, ο απόλυτος σύμμαχος σου στον ενεργό τρόπο ζωής, συνεχίζει την καμπάνια «FeelFantasticevenatthegym!» έχοντας σκοπό να σε κάνει να νιώθεις ακόμη πιο φανταστικά όταν αθλείσαι.Όπως κάθε μήνα, το αγαπημένο σου brandθα επισκεφθείκαινούριογυμναστήριοκαι θα χαρίσειμοναδικές στιγμές αναζωογόνησης στους συνδρομητές του.

Το Faσυνεχίζει να ανεβάζει την αθλητική διάθεση στη Λεμεσό και αυτό το μήνα θα βρίσκεται στοBodyAdvancePersonalTrainingStudioγια την εβδομάδα 13 μέχρι 17Ιανουαρίου.

Οι πελάτες του γυμναστηρίου καλούνται να απαντήσουν σε funquizερωτήσεων σχετικά με τα προϊόντα για να κερδίσουν τα φανταστικά προϊόντα περιποίησης σώματοςFaγια άντρες και γυναίκες, ενώ ένας μεγάλος τυχερόςθα έχει τη δυνατότητα να διεκδικήσει την μηνιαία συνδρομή του στο γυμναστήριο εντελώς δωρεάν!

Tα δερματολογικά ελεγμένα αποσμητικά Fa παρέχουν 48ωρη προστασία και δρουν αποτελεσματικά κατά της δυσοσμίας, αφήνοντας στο σώμα μια αίσθηση φρεσκάδας.Τα προϊόντα Fa ενυδατώνουν και θρέφουν την επιδερμίδα ενώ παράλληλα φροντίζουν να σας χαλαρώσουν μετά από μια δύσκολη και κουραστική μέρα. Τα μοναδικά αρώματα των αφρόλουτρων σε συνδυασμό με τα πολύτιμα συστατικά και έλαια που περιέχονται στη σύνθεση τους, προσφέρουν απαλήπεριποίησηακόμη και στο πιο απαιτητικό δέρμα.


Τα προϊόντα Faσε κάνουν να νιώθεις αυτοπεποίθηση ακόμη και κάτω από τις πιο δύσκολες συνθήκες!
Αν θες να μάθεις σε ποιο γυμναστήριο θα βρίσκεται το Faτον ερχόμενο μήνα, δεν έχεις παρά να μπεις στη σελίδα FaFeelFantasticCyprusστο Facebook!

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Παράνομα φωτοβολταϊκά: Προς διερεύνηση δύο περιπτώσεις - Πώς επηρεάζουν το δίκτυο της ΑΗΚ

Πόσα παιδιά γεννήθηκαν στην ΕΕ το 2022; - Η χώρα με την ψηλότερη γονιμότητα και η θέση της Κύπρου

Συναγερμός στις Αρχές: Έκρηξη σε γκαράζ οικίας σήκωσε στο «πόδι» περιοχή στη Λευκωσία - Ζημιές σε ένα όχημα

Καιρός: Θα «πνιγούμε» από τη σκόνη - Πότε αναμένεται να βρέξει - Αναλυτικά η πρόγνωση

Ακομπλεξάριστη η Δέσποινα Βανδή: Το βίντεο στο Tik Τοκ – Έτσι είναι όταν ξυπνάει



Το μεταναστευτικό αλλάζει την ατζέντα των κομμάτων - Οι προτεραιότητες των πολιτών ενόψει Ευρωεκλογών

Το μεταναστευτικό αλλάζει την ατζέντα των κομμάτων - Οι προτεραιότητες των πολιτών ενόψει Ευρωεκλογών

Το μεταναστευτικό βρίσκεται πλέον στην προμετωπίδα της προεκλογικής εκστρατείας των κομμάτων ενόψει ευρωεκλογών, ιδιαίτερα στην Κύπρο όπου το τελευταίο διάστημα οι ροές μεταναστών από τον Λίβανο προς τα παράλια της χώρας μας, αυξάνονται δραματικά. Ούτε οι προσπάθειες της κυβέρνησης έφεραν αποτέλεσμα, ούτε υπάρχει θέληση από την Ευρώπη για επαναξιολόγηση περιοχών στη Συρία  ως ασφαλείς, προκειμένου να καταστεί δυνατός ο επαναπατρισμός ατόμων από τη Συρία.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top