LIKE ONLINE

Σύριος πατέρας μετατρέπει την στιγμή που πέφτει βόμβα σε... παιχνίδι για την κορούλα του

Σύριος πατέρας μετατρέπει την στιγμή που πέφτει βόμβα σε... παιχνίδι για την κορούλα του

Ένα βίντεο που συγκινεί αλλά και κόβει την ανάσα, κυκλοφόρησε τις τελευταίες μέρες στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης. Σύρος πατέρας, στην προσπάθειά του να κάνει την μικρή του κορούλα να μην φοβάται τις εκρήξεις από τις βόμβες, φτιάχνει ένα ιδιότυπο παιχνίδι.

Ο εξαιρετικός αυτός πατέρας, βιντεοσκόπησε την στιγμή που αυτός και η κόρη του, περίμεναν την έκρηξη και ήταν έτοιμοι να σκάσουν στα γέλια. Στο βίντεο που δημοσίευσε στο Twitter, ενώ είχε ακουστεί ο πρώτος θόρυβος για την επικείμενη βόμβα,  οι δυό τους, την ανέμεναν με σχεδόν.... ενθουσιασμό. Αυτό ήταν φυσικά ένας τρόπος που σκέφτηκε, για να «προστατεύσει» την κόρη του από τις πολλές παρανέργειες που μπορεί να προκύψουν στην ανάπτυξη της κόρης του, όταν αυτή βιώσει φόβο, στρες και ψυχολογικά τραύματα. 

Ομολογουμένως, πολλά παιδιά και έφηβοι που δραπετεύουν από περιοχές με εμπόλεμη σύρραξη, αντιμετωπίζουν στην πορεία μεγάλες ψυχολογικές παθήσεις που σχετίζονται με κρίσεις πανικού και φοβίες. Πολλά δε, χάνουν ακόμη και την ομιλία τους ή τραυλίζουν.

Έτσι, ο τρόπος που σκέφτηκε ο θαρραλέος πατέρας, είναι μοναδικός και επιδεικνύει τα τεράστια αποθέματα δύναμης που εμφανίζονται σε τέτοιες κρίσιμες στιγμές.

Τα θετικά σχόλια που απεκόμισε ο Σύρος ήταν πολλά ενώ το βίντεο έγινε viral. Πολλοί μάλιστα δεν δίστασαν να παρομοιάσουν την εν λόγω ιστορία με την ταινία «Η Ζωή Είναι Ωραία» του Ρομπέρτο Μπενίνι, στην οποία ένας πατέρας εφευρίσκει ένα παιχνίδι για να βοηθήσει τον γιο του να μην φοβάται, όταν διαβιούσαν και οι δύο κρατούμενοι σε ένα ναζιστικό στρατόπεδο συγκέντρωσης κατά τον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο.  

 

 Δείτε το βίντεο: 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Τέμπη: Ισχυρές ενδείξεις μεταφοράς εύφλεκτης ουσίας – «Αλλοίωση της σκηνής του εγκλήματος»

Καταγγελία στο «T»: Διευθυντής στη Λεμεσό άφησε στάσιμη μαθήτρια με εγχείρηση καρδιάς και κρίσεις πανικού

Θερμή αέρια μάζα και σκόνη επηρεάζουν την Κύπρο - Δείτε ζωντανά την εξέλιξη του καιρού το Σαββατοκύριακο

Αυξήθηκαν οι αφίξεις τουριστών τον Μάρτιο – Ποιοι τουρίστες προτίμησαν την Κύπρο

«Δεν μπορώ να αναπνεύσω»: Σοκαριστικό βίντεο από τη σύλληψη μαύρου άνδρα που πέθανε ενώ βρισκόταν υπό κράτηση



Καταθέτει σήμερα ο Σαββίδης αίτημα για ανάρμοστη συμπεριφορά Οδυσσέα - Κάνει λόγο για σχέδιο εξόντωσης του η Ελεγκτική

Καταθέτει σήμερα ο Σαββίδης αίτημα για ανάρμοστη συμπεριφορά Οδυσσέα - Κάνει λόγο για σχέδιο εξόντωσης του η Ελεγκτική

O Γενικός Εισαγγελέας, Γιώργος Σαββίδης, καταθέτει σήμερα στο Ανώτατο Συνταγματικό Δικαστήριο αίτημα για εξέταση καταγγελίας για ανάρμοστη συμπεριφορά του Γενικού Ελεγκτή Οδυσσέα Μιχαηλίδη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top