ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ

Το κλειδί για καλή εντερική χλωρίδα

Το κλειδί για καλή εντερική χλωρίδα

Η εντερική χλωρίδα, γνωστή και ως μικροβίωμα, βρίσκεται στο έντερο και αποτελείται από δισεκατομμύρια βακτήρια. Η ισορροπία μεταξύ των «καλών» και «κακών» βακτηρίων είναι αυτό που κάνει τον οργανισμό μας να λειτουργεί σωστά.

Η μη ισορροπημένη εντερική χλωρίδα μπορεί να προκληθεί από διάφορους παράγοντες, όπως, η αλλαγή στη διατροφή, η νηστεία, το κρυολόγημα ή κάποια ίωση, το κάπνισμα, το αλκοόλ ακόμα και ο μη επαρκής ύπνος. Αποτέλεσμα αυτών μπορεί να είναι η αναστάτωση στη διαδικασία της πέψη, η δυσκοιλιότητα ή η διάρροια κλπ. Ωστόσο, η καλή εντερική χλωρίδα μπορεί να εξισορροπηθεί και να τεθεί ξανά υπό έλεγχο χάρη στα προβιοτικά και τα πρεβιοτικά.

Η καλή εντερική χλωρίδα διασφαλίζει την καλή πέψη και τη βέλτιστη εντερική διέλευση σε καθημερινή βάση και αφομοιώνει μικροθρεπτικά συστατικά από τις τροφές που καταναλώνουμε. Αλλά ο ρόλος της δεν περιορίζεται σε αυτό. Το μικροβίωμα ενισχύει και ρυθμίζει παράλληλα το ανοσοποιητικό μας σύστημα, βοηθώντας μας έτσι να διατηρούμε την καλή μας υγεία και να καταπολεμούμε εξωγενείς, στρεσογόνες καταστάσεις. Καθώς η εντερική χλωρίδα επικοινωνεί με ολόκληρο τον οργανισμό, μπορεί επίσης να επηρεάσει και την εγκεφαλική λειτουργία, καθώς και την ευεξία μας.

Η Ortis,με μεγάλη εμπειρία στα συμπληρώματα διατροφής, 100% φυσικής προέλευσης έχει αναπτύξει τα προϊόντα Beneflora τα οποία βοηθούν στην εξισορρόπηση, αλλά και τη διατήρηση μιας υγιούς εντερικής χλωρίδας καθώς της αποκατάσταση της καλής υγείας του οργανισμού.

Το προϊόν διατίθεται σε μορφή ταμπλέτας και σκόνης σε φακελάκια, σε όλα τα φαρμακεία και online στο EvZeen.com από την εταιρεία Μ.Σ.Ιακωβίδης, μέλος του Ομίλου MSJ.

Συμβουλευτείτε τον γιατρό ή τον φαρμακοποιό σας.
Τα συμπληρώματα διατροφής δεν υποκαθιστούν την ισορροπημένη διατροφή και τον υγιή τρόπο ζωής.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Έπεσε από τον δεύτερο όροφο οικίας 56χρονος - Κρίσιμα στο Νοσοκομείο

Κεντρικές Φυλακές: «Τσάκωσαν» το κρατούμενο που είχε αποδράσει – Πού εντοπίστηκε  

Πασχαλινά αυγά από «χρυσάφι» - Γιατί ανεβαίνουν οι τιμές του κακάο; Οι λόγοι, το ποσοστό και η νόσος του μαύρου λοβού

Δρόμος Πάφου-Πόλης: Έμεινε στα χαρτιά η ολοκλήρωση της Α’ φάσης λόγω καθυστερήσεων - Εν αναμονή αποφάσεων

Βόμβα σε club στον Πρωταρά: Στο κελί για 8 ημέρες ο 31χρονος – Οι κατηγορίες που τον βαραίνουν

Κατερίνα Στικούδη: «Κεκλεισμένων των θυρών» η βάφτιση του δεύτερου γιου της



LIVE: «Το Ιράν δεν σχεδιάζει άμεσα αντίποινα εναντίον του Ισραήλ» - Ρίχνουν τους τόνους Τεχεράνη και Τελ Αβίβ

LIVE: «Το Ιράν δεν σχεδιάζει άμεσα αντίποινα εναντίον του Ισραήλ» - Ρίχνουν τους τόνους Τεχεράνη και Τελ Αβίβ

Νέος συναγερμός σήμανε σε ολόκληρη τη Μέση Ανατολή, μετά τις αναφορές αμερικανικών ΜΜΕ για επίθεση του Ισραήλ στο Ιράν με πυραύλους. Το ThemaOnline σας μεταφέρει τις εξελίξεις 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top