Ερντογάν: «Οι Έλληνες ρίχνουν βόμβες στους πρόσφυγες στον Έβρο»

Ερντογάν: «Οι Έλληνες ρίχνουν βόμβες στους πρόσφυγες στον Έβρο»

Προκαλεί για μια ακόμα φορά ο Ερντογάν σε ομιλία του στην Άγκυρα.

Τώρα ισχυρίζεται πως δεν γίνεται μόνο χρήση χημικών ενάντια στους πρόσφυγες στον Έβρο, αλλά και βομβών. “Εξαγγελία” για εκατομμύρια μετανάστες που κατευθυνθούν προς την Ευρώπη.
 

Ακόμα ένα προκλητικό παραλήρημα είχε ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, ο οποίος κατηγόρησε την Ελληνική πλευρά ρίχνει βόμβες στους πρόσφυγες στον Έβρο για να μην περάσουν τα σύνορα!

Μιλώντας σε συνεδρίαση του συμβουλίου του κόμματός του (AKP) στην Άγκυρα, υποστήριξε πως οι Ελληνικές δυνάμεις στα σύνορα δεν χρησιμοποιούν μόνο δακρυγόνα αλλά και αληθινές βόμβες εναντίον των προσφύγων.
 

Η Ευρώπη «πρέπει να αναλάβει το βάρος που της αναλογεί», επανέλαβε επίσης ο Ερντογάν.

«Αφού ανοίξαμε τις πόρτες (σ.σ. τα σύνορα), πολλαπλασιάστηκαν τα τηλεφωνήματα, μας λένε “κλείστε τις πόρτες”. Τους είπα: Έγινε, τελείωσε. Οι πόρτες πλέον είναι ανοιχτές. Τώρα πρέπει να αναλάβετε το βάρος που σας αναλογεί», συνέχισε, σε ομιλία του στην Άγκυρα.

ΠΗΓΗ: newsit.gr

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ: «Δεν υπάρχουν αδιέξοδα στις συνομιλίες για τις μεταρρυθμίσεις» - Συνεχίζεται η προσπάθεια για ΑΤΑ - Βίντεο

ΠτΔ: «Δεν υπάρχουν αδιέξοδα στις συνομιλίες για τις μεταρρυθμίσεις» - Συνεχίζεται η προσπάθεια για ΑΤΑ - Βίντεο

Δεν υπάρχουν αδιέξοδα στις συνομιλίες για τις μεταρρυθμίσεις, διαμήνυσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, αναφερόμενος στη συνέχιση των συζητήσεων την ερχόμενη εβδομάδα για την ΑΤΑ, τη φορολογική μεταρρύθμιση και την αξιολόγηση των εκπαιδευτικών.