LIFESTYLE

Τζιώρτζια Παναγή: 'Με τη μητέρα μου είχε 13 μέρες να μιλήσουμε'

Τζιώρτζια Παναγή: 'Με τη μητέρα μου είχε 13 μέρες να μιλήσουμε'

Καλεσμένη στην εκπομπή "Με αγάπη Χριστιάνα" ήταν η Τζιώρτζια Παναγή , η οποία μίλησε για την εμπειρία της στο My style rocks.

H ίδια αναφέρθηκε σε γεγονότα και συναισθήματα που δεν γνωρίζαμε. Οπως η ίδια αποκάλυψε οι ρυθμοί ήταν τοσο πιεστικοί που δεν είχες χρόνο ούτε και για τα βασικά πχ να φας, να πιεις ενα ποτήρι νερό.

Ενώ σχολίασε πως η συμμετοχή της στο reality ήταν απόφαση που πήρε καθαρά για να επανέλθει στην τηλεόραση.

"Δεν το θεωρώ κακό να αποδέχεσαι κάποια πρόταση εκεί που δεν έχεις κάτι τηλεοπτικό. Μέσα σε πολύωρα γυρίσματα η πίεση είναι τεράστια και κάποιες κοπέλες δεν ήξεραν πως να το διαχειριστούν. Όταν δεν ξέρεις πως λειτουργεί ένα παιχνίδι δεν ξέρεις τι σε περιμένει επειδή είναι ένα reality. Με τη μητέρα μου είχε 13 μέρες να μιλήσουμε και έβαζα φίλους που μιλούσα στις 3 το πρωί να της τα μεταφέρουν. Ειδικά στις 3 πρώτες μέρες δεν ήμουν καθόλου καλά, αυτό ήταν κάτι διαφορετικό, δεν είχα χρόνο ούτε να μιλήσω με φίλους"

 

Περισσότερα στο: https://www.alphanews.live/entertainment/tzortzia-panagi-eyelpisto-na-epistrepso-tileoptika-tin-erhomeni-sezon

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ανάλυση - Επίθεση Ισραήλ: Τι να περιμένουμε μετά το χτύπημα - Το Ιράν ενεργοποίησε συστήματα αεράμυνας

Ανάλυση - Επίθεση Ισραήλ: Τι να περιμένουμε μετά το χτύπημα - Το Ιράν ενεργοποίησε συστήματα αεράμυνας

Στη Μέση Ανατολή και στις σχέσεις Ισραήλ και Ιράν είναι στραμμένα τα βλέμματα της διεθνούς κοινότητας για ακόμη μία φορά μετά το χτύπημα στο έδαφος της Τεχεράνης που αποδίδεται στο Τελ Αβίβ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top