ΠΟΛΙΤΙΚΗ

«Ρεζίλι για τη Βουλή» - Ανακοίνωση Οικολόγων που δίνουν σκορ: «Κορωνοϊός Vs Ρουσφέτι σημειώσατε δύο»

«Ρεζίλι για τη Βουλή» - Ανακοίνωση Οικολόγων που δίνουν σκορ: «Κορωνοϊός Vs Ρουσφέτι σημειώσατε δύο»

«Η σημερινή συνεδρίαση εξελίχθηκε σε ένα ακόμα ρεζιλίκι για τη Βουλή και υπεύθυνοι βεβαίως δεν είναι οι δημοσιογράφοι ή κάποιοι ατίθασοι βουλευτές» σημειώνεται αρχικά στην ανακοίνωση.

Και προστίθεται: «Το Κίνημα Οικολόγων - Συνεργασία Πολιτών ζήτησε να αναβληθεί η σημερινή συνεδρίαση της ολομέλειας της Βουλής λόγω της ανάγκης για εφαρμογή των πιο αυστηρών μέτρων προστασίας κατά του κορωνοϊού. Τοποθετήθηκε εξ αρχής εναντίον της εισήγησης του Προέδρου της Βουλής για άρον άρον τροποποίηση του Συντάγματος ώστε να επιτρέπεται η εξ αποστάσεως συνεδρίαση της Βουλής.

Η πρόταση νόμου αποδείχθηκε το προκάλυμμα για να συνεδριάσει η Βουλή και να εξετάσει ένα συγκεκριμένο θέμα που κάποιοι το θεωρούσαν επείγον.

Φαίνεται ότι στο παρασκήνιο διεξάγεται ένας αγώνας για διορισμό ημετέρων σε υψηλόβαθμη θέση στην Εθνική Φρουρά και η σημερινή μέρα ήταν για αμφότερες τις πλευρές σημαντική.

Έτσι έφτασαν οι βουλευτές των μεγάλων κομμάτων να διαπληκτίζονται να ανταλλάσσουν βαριές κουβέντες και κατηγορίες, να αμφισβητούν τις ψηφοφορίες, να ασχημύνουν κλπ. μια μέρα που η έγνοια του λαού ήταν η εξάπλωση της επιδημίας του κορωνοϊού.

Τελικά μετά την ψηφοφορία για τους υποστρατήγους ο Πρόεδρος της Βουλής αποφάσισε να αποδεχτεί την εισήγηση μας και να αναβάλει επ’ αόριστον τη συνεδρίαση. Η ζημιά όμως έγινε. 

Κορωνοϊός Vs Ρουσφέτι σημειώσατε δύο».

Ανέβηκε εκ νέου ο αριθμός των επιβεβαιωμένων κρουσμάτων- Ανακοινώθηκαν άλλα τέσσερα- Οι πρώτες πληροφορίες

 

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Υπόθεση Θανάση Νικολάου: Ιδού ολόκληρο το πόρισμα της θανατικής ανακρίτριας

Υπόθεση Θανάση Νικολάου: Ιδού ολόκληρο το πόρισμα της θανατικής ανακρίτριας

Ο Εθνοφρουρός Θανάσης Νικολάου απεβίωσε από στραγγαλισμο, ανακοίνωσε η θανατική ανακρίτρια, δικαστής, Ντόρια Βαρωσιώτου, η οποία εξέθεσε τα αίτια θανάτου κατά τη διάρκεια τρίωρης διαδικασίας ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λεμεσού.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top