ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Στους 46 οι νεκροί στην Ελλάδα

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Στους 46 οι νεκροί στην Ελλάδα

Μακραίνει η λίστα των θυμάτων του Κορωνοϊού στην Ελλάδα, καθώς κατέληξαν το πρωί της Τρίτης (31/03),  άλλοι τρεις άνθρωποι.

Σύμφωνα με τα Ελλαδικά ΜΜΕ ρόκειται για έναν 78χρονο στο νοσοκομείο "Σωτηρία", μια 82χρονη στο νοσοκομείο "Ευαγγελισμός" και έναν 79χρονο στο Μποδοσάκειο Νοσοκομείο Πτολεμαΐδας. Και οι τρεις είχαν υποκείμενα νοσήματα.

Με το θάνατο του 79χρονου η Κοζάνη μετρά πλέον 6 θανάτους, ενώ και συνολικά ο αριθμός των θυμάτων από την επιδημία ανεβαίνει στους 46 στην Ελλάδα.

Υπενθυμίζεται ότι ο εκπρόσωπος του υπουργείου Υγείας, λοιμωξιολόγος Σωτήρης Τσιόδρας. ανακοίνωσε το απόγευμα της Δευτέρας (30/3) 56 νέα κρούσματα κορωνοϊού στη χώρα με το συνολικό αριθμό να φτάνει στα 1212

Επίσης μέχρι το απόγευμα της Δευτέρας (30/03) συνολικά οι νεκροί ανέρχονταν στους 43, καθώς σύμφωνα με τον κ. Τσιόδρα είχαν καταγραφεί επισήμως άλλοι 5 θάνατοι.

Από το σύνολο των θανόντων οι 32 ήταν άνδρες και οι 11 γυναίκες. Από την Τρίτη (31/03) μετρούν πλέον 35 άνδρες.

Η μέση ηλικία των συμπολιτών μας που κατέληξαν ήταν τα 71 έτη. Το 90% των θανάτων αφορούν ηλικιωμένους, ήτοι 70 ετών και άνω, ή είχαν σοβαρά υποκείμενα νοσήματα.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Συνάντηση με γεωπολιτικό βάρος στη Νέα Υόρκη – Τι συζήτησαν Χριστοδουλίδης και Βασιλιάς της Ιορδανίας

Συνάντηση με γεωπολιτικό βάρος στη Νέα Υόρκη – Τι συζήτησαν Χριστοδουλίδης και Βασιλιάς της Ιορδανίας

Οι τελευταίες εξελίξεις στη Μέση Ανατολή, η περαιτέρω εμβάθυνση των εξαιρετικών σχέσεων Κύπρου και Ιορδανίας, η ενίσχυση της περιφερειακής συνεργασίας και των σχέσεων Ευρωπαϊκής Ένωσης και Ιορδανίας, καθώς και οι εξελίξεις στο Κυπριακό, βρέθηκαν στο επίκεντρο της συνάντησης που είχε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης με τον Βασιλιά της Ιορδανίας Αμπντάλλα Β΄, στο περιθώριο της 81ης Γενικής Συνέλευσης των Ηνωμένων Εθνών, στη Νέα Υόρκη.