ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τμήμα Μετεωρολογίας: Σαββατοκύριακο με συνθήκες καύσωνα - «Κτυπά» κόκκινο ο υδράργυρος

Τμήμα Μετεωρολογίας: Σαββατοκύριακο με συνθήκες καύσωνα -  «Κτυπά» κόκκινο ο υδράργυρος

Θερµή και ξηρή αέρια µάζα επηρεάζει την περιοχή.

Στην ατµόσφαιρα δυνατό να παρατηρείται κατά διαστήµατα αραιή σκόνη.

Το Σάββατο 16/05, ο καιρός θα είναι αίθριος και θερµός. Οι άνεµοι θα πνέουν βορειοανατολικοί ως νοτιοανατολικοί και το απόγευµα στα δυτικά δυτικοί, ασθενείς µέχρι µέτριοι, 3 µε 4 µποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 41 βαθµούς στο εσωτερικό, γύρω στους 34 στα δυτικά παράλια, γύρω στους 37 στα υπόλοιπα παράλια και γύρω στους 31 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά.

Το βράδυ του Σαββάτου 16/05, ο καιρός θα είναι αίθριος. Οι άνεµοι θα πνέουν βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί και τοπικά µεταβλητοί, ασθενείς, 3 µποφόρ, αλλά παροδικά τοπικά µέχρι µέτριοι, 3 µε 4 µποφόρ. Η θάλασσα θα είναι µέχρι λίγο ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα πέσει γύρω στους 25 βαθµούς στο εσωτερικό, γύρω στους 27 στα νοτιοανατολικά και στα ανατολικά παράλια, γύρω στους 23 στα δυτικά παράλια και γύρω στους 21 βαθµούς στα υπόλοιπα παράλια, καθώς και στα ψηλότερα ορεινά.

Την Κυριακή, τη ∆ευτέρα και την Τρίτη (17-19/05), ο καιρός θα παραµείνει αίθριος και θερµός. Η θερµοκρασία πιθανό να σηµειώσει µικρή περαιτέρω άνοδο, παραµένοντας αισθητά πιο πάνω από τις µέσες κλιµατολογικές τιµές.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Ο Γενικός Έφορος Εκλογών ανακοινώνει ότι σήμερα, από τις 8:30 π.μ. μέχρι και τις 12:30 μ.μ., υποβλήθηκαν στους Εφόρους Εκλογής οι υποψηφιότητες για τα αξιώματα των Προέδρων των Συμβουλίων των Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Η όλη διαδικασία κύλησε ομαλά, χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top