ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Λάζος: «Ο Βαρέλα, ο Βεσελόφσκι και η υπέρβαση»

Λάζος: «Ο Βαρέλα, ο Βεσελόφσκι και η υπέρβαση»

Ο Δημήτρης Λάζος, εκπρόσωπος τύπου της Νέας Σαλαμίνας, με δηλώσεις του στον Super Sport Fm 104.0, αναφέρθηκε μεταξύ άλλων, στην απόκτηση του Βαρέλα, στο μέλλον του Βεσελόφσκι αλλά και στο αν θα γίνει κάποια υπέρβαση.

Αναλυτικά:

Για την απόκτηση Βαρέλα: Είναι η τρίτη μεταγραφική ανακοίνωση, ο προγραμματισμός κυλά ομαλά, γίνονται προσεκτικές κινήσεις, δεν υπάρχει βιασύνη για να κλείσει το ρόστερ, γίνεται πολύ καλή δουλειά και από τον προπονητή μας και από τον τεχνικό διευθυντή, για να εντάξουμε στο ρόστερ ποδοσφαιριστές ποιότητας και διαφοράς»

Μεταγραφές σύμφωνα με το μπάτζετ: «Είναι η πιο δύσκολη μεταγραφική, μειώθηκε το μπάτζετ λόγω κορωνοϊού, θέλουμε όμως να φέρουμε ποιοτικούς παίκτες, είμαστε σε διαπραγματεύσεις με αρκετούς ποδοσφαιριστές».

Για την επόμενη κίνηση: «Μας ενδιαφέρουν 2-3 παίκτες από την εγχώρια αγορά, ήδη τον ένα τον έχουμε ανακοινώσει, δεν ξέρω πότε θα προκύψει επόμενη ανακοίνωση, επικεντρωνόμαστε και στις διεργασίες με παίκτες από το εξωτερικό, είμαστε αισιόδοξοι ότι η ομάδα μας θα είναι ανταγωνιστική και η ομάδα θα παίζει πολύ καλό ποδόσφαιρο».

Για τους στόχους: «Όλες οι ομάδες θέλουν να μπουν στο πρώτο γκρουπ, θέλουμε να έχουμε μια ανταγωνιστική-καλή ομάδα και τα υπόλοιπα θα έρθουν μόνα τους. Θέλουμε να κάνουμε καλή προετοιμασία, η ομάδα να παίζει όμορφο και καλό ποδόσφαιρο, αλλά δεν θέλουμε να βάλουμε πίεση στους ποδοσφαιριστές. Έχουμε απόλυτη εμπιστοσύνη στην ομάδα προγραμματισμού. Η Νέα Σαλαμίνα θα είναι ένα πολύ καλό σύνολο».

Αν θα γίνει υπέρβαση: «Δεν θα γίνει οικονομική υπέρβαση, δεν μπορεί να γίνει κάτι τέτοιο, δεν έχουμε όμως τέτοια… κωλύματα για να ανακοινώσουμε κάποιο ποδοσφαιριστή, που θα είναι υπέρβαση».

Για Βεσελόφσκι: «Είμαστε σε διαπραγμάτευση, είμαστε αισιόδοξοι ότι θα μείνει στο ρόστερ, τον θέλει ο προπονητής κι ο κόσμος».

The post Λάζος: «Ο Βαρέλα, ο Βεσελόφσκι και η υπέρβαση» appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Τραγωδία στην άσφαλτο - Έχασε τη ζωή του ο Πολύκαρπος Μιχαήλ από την Κοκκινοτριμιθιά

Πάσχα στο σπίτι του θα κάνει ο παππούς Χρύσανθος - Αφέθηκε ελεύθερος ο 82χρονος

Καταγγελία για απαγωγή και κακοποίηση Σύρου - «Η αστυνομία δεν ενήργησε άμεσα» - Δείτε φωτογραφίες

Μονή Αββακούμ: Επανέρχονται οι δικηγόροι των μοναχών - Τι ζητούν από τον Μητροπολίτη Ησαΐα

Νηστεία: Ποιες τροφές μπορούμε να φάμε την Μεγάλη Εβδομάδα - Προτάσεις γευμάτων



Ανασκόπησε τις δράσεις για 2024 σε ειδική συνεδρία το Υπουργικό Συμβούλιο - Δείτε βίντεο

Ανασκόπησε τις δράσεις για 2024 σε ειδική συνεδρία το Υπουργικό Συμβούλιο - Δείτε βίντεο

Την εξέλιξη των 88 δράσεων που ανακοίνωσε στις αρχές του χρόνου για το 2024 ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδούλιδης, εξέτασε σε ειδική συνεδρίασή του το Υπουργικό Συμβούλιο, το απόγευμα της Δευτέρας.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top