Θλιβερό νέο για την οικογένεια του Άρη Λεμεσού- “‘Εφυγε” ξαφνικά ο πρόεδρος Tζον Παναγή

Θλιβερό νέο για την οικογένεια του Άρη Λεμεσού- “‘Εφυγε” ξαφνικά ο πρόεδρος Tζον Παναγή

Πέθανε τα ξημερώματα, εντελώς ξαφνικά, ο πρόεδρος του Άρη Γιάννης (Τζον) Παναγή, σε ηλικία 53 χρόνων.

Οι πρώτες πληροφορίες λένε, ότι τον πρόδωσε η καρδιά του.

Για το τραγικό συμβάν ενημερώθηκαν, η τεχνική ηγεσία και οι ποδοσφαιριστές του Άρη, αμέσως μετά το πέρας της πρωινής προπόνησης της Παρασκευής.

Πριν μερικές εβδομάδες εξελέγη πρόεδρος του Λεμεσιανού σωματείου.

*Η ιστοσελίδα μας εκφράζει τα ειλικρινή συλλυπητήρια της, στην οικογένεια του εκλιπόντος, όπως και στην οικογένεια του Άρη.

The post Θλιβερό νέο για την οικογένεια του Άρη Λεμεσού- “‘Εφυγε” ξαφνικά ο πρόεδρος Tζον Παναγή appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Από την Κυπριακή Προεδρία στο Κυπριακό: Το μεγάλο διπλωματικό στοίχημα του Προέδρου Χριστοδουλίδη στις Βρυξέλλες

Από την Κυπριακή Προεδρία στο Κυπριακό: Το μεγάλο διπλωματικό στοίχημα του Προέδρου Χριστοδουλίδη στις Βρυξέλλες

Η μετάβαση του Προέδρου Χριστοδουλίδη στις Βρυξέλλες, για το τελευταίο Ευρωπαϊκό Συμβούλιο που πραγματοποιείται κατά τη διάρκεια της Κυπριακής Προεδρίας του Συμβουλίου της Ευρωπαϊκής Ένωσης, έχει ιδιαίτερη πολιτική και θεσμική βαρύτητα. Δεν πρόκειται μόνο για το κλείσιμο ενός εξαμήνου κατά το οποίο η Κυπριακή Δημοκρατία βρέθηκε στο επίκεντρο της ευρωπαϊκής διαδικασίας λήψης αποφάσεων, αλλά και για μια ευκαιρία αξιοποίησης του πολιτικού κεφαλαίου, που δημιουργήθηκε μέσα από την Προεδρία, προς όφελος του Κυπριακού.

BEST OF TOTHEMAONLINE