ΕΛΛΑΔΑ

ΕΛΛΑΔΑ: Πολύωρη συνεδρία του Συμβουλίου Άμυνας – Μήνυμα Παναγιωτόπουλου

ΕΛΛΑΔΑ: Πολύωρη συνεδρία του Συμβουλίου Άμυνας – Μήνυμα Παναγιωτόπουλου

Η αποτίμηση της κατάστασης στο Αιγαίο, αλλά και στην ευρύτερη περιοχή, καθώς και ο συνολικός επιχειρησιακός σχεδιασμός αναφορικά με τις κινήσεις των Τούρκων το αμέσως επόμενο διάστημα, ήταν το βασικό αντικείμενο του Συμβουλίου Άμυνας.

Η συνεδρίαση των συμμετεχόντων στο Συμβούλιο είχε μακράν διάρκεια και ολοκληρώθηκε αργά το βράδυ της Τρίτης (11/08), λίγο πριν από τα μεσάνυχτα.

Ο υπουργός Εθνικής Αμύνης Νίκος Παναγιωτόπουλος, σε μήνυμά του στο twitter λίγο μετά τις 23:00, σημείωσε: «Αντικείμενο της συνεδρίασης του Συμβουλίου Άμυνας που ολοκληρώθηκε πριν από λίγο και στην οποία συμμετείχαμε οι ΥΕΘΑ, ΥΦΕΘΑ, Α/ΓΕΕΘΑ, Α/ΓΕΑ, Α/ΓΕΣ, Α/ΓΕΝ, ΓΓ/ΥΠΕΘΑ, ήταν η αποτίμηση της κατάστασης στην ευρύτερη περιοχή και ο συνολικός επιχειρησιακός σχεδιασμός».

Το χρονικό της έντασης στο Αιγαίο

Αυστηρό μήνυμα Δένδια στην Τουρκία: 'Δεν θα δεχθούμε τετελεσμένα - Η Τουρκία ζει και ενεργεί στον 19ο αιώνα'

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Ο Γενικός Έφορος Εκλογών ανακοινώνει ότι σήμερα, από τις 8:30 π.μ. μέχρι και τις 12:30 μ.μ., υποβλήθηκαν στους Εφόρους Εκλογής οι υποψηφιότητες για τα αξιώματα των Προέδρων των Συμβουλίων των Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Η όλη διαδικασία κύλησε ομαλά, χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top