Παραιτήθηκε ο σύμβουλος Εθνικής Ασφαλείας του Έλληνα Πρωθυπουργού Α. Διακόπουλος μετά τις δηλώσεις του για το Oruc Reis

Παραιτήθηκε ο σύμβουλος Εθνικής Ασφαλείας του Έλληνα Πρωθυπουργού Α. Διακόπουλος μετά τις δηλώσεις του για το Oruc Reis

Την παραίτηση του υπέβαλε την Τετάρτη 19 Αυγούστου, ο σύμβουλος Εθνικής Ασφαλείας του Έλληνα Πρωθυπουργού Αντιναύαρχος, Αλέξανδρος Διακόπουλος, κατόπιν των δηλώσεών την Τρίτη 18/8 του στον τηλεοπτικό σταθμό Open σχετικά με τις ενέργειες του Ορούτς Ρέις.


«Η χθεσινή δήλωσή μου προκάλεσε  σύγχυση και δημιούργησε πρόβλημα στον Πρωθυπουργό και την Κυβέρνηση, κάτι που σε καμία περίπτωση δεν αποτελούσε πρόθεσή μου. Έχω υπηρετήσει την πατρίδα επί δεκαετίες κι έχω μάθει πάντα να αναλαμβάνω τις ευθύνες μου. Ως εκ τούτου υποβάλλω την παραίτησή μου από τη θέση του Συμβούλου Εθνικής Ασφαλείας του Πρωθυπουργού», σημείωσε σε δήλωσή του ο κ. Διακόπουλος.

«Θα συνεχίσω να βοηθώ την πατρίδα και την κυβέρνηση με όποιο τρόπο μπορώ, όπως έκανα μέχρι τώρα», κατέληξε ο ίδιος.
 
Ο Έλληνας Πρωθυπουργός έκανε δεκτή την παραίτηση του κ. Διακόπουλου, ευχαριστώντας τον για τις υπηρεσίες του.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Επ. Θεσμών: Μόνο για πέντε χρόνια το υπηρεσιακό όχημα σε πρώην Προέδρους - Κράτησαν το επίδομα για γραμματέα

Επ. Θεσμών: Μόνο για πέντε χρόνια το υπηρεσιακό όχημα σε πρώην Προέδρους - Κράτησαν το επίδομα για γραμματέα

Ενώπιον της Ολομέλειας της Βουλής θα τεθεί η πρόταση νόμου για περιορισμό των ωφελημάτων που απολαμβάνουν οι πρώην Πρόεδροι της Δημοκρατίας και οι πρώην Πρόεδροι της Βουλής των Αντιπροσώπων.

BEST OF TOTHEMAONLINE