ΚΥΠΡΟΣ: Κάτι πολύ παράξενο συμβαίνει στους δρόμους του νησιού μας - Τόση γαϊδουριά; ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

ΚΥΠΡΟΣ: Κάτι πολύ παράξενο συμβαίνει στους δρόμους του νησιού μας - Τόση γαϊδουριά; ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Κάποιες φορές, το ζήτημα δεν είναι θέμα ασυνειδησίας ή κακής οδικής συμπεριφοράς. Κάποιες φορές τα περιστατικά υπερβαίνουν όλα αυτά και μάλλον, σχετίζονται με κάτι άλλο.

Δεν μπορείς εύκολα λοιπόν, να εξηγήσεις μια τέτοια πράξη, καθώς είναι πολύ δύσκολο να βρεθείς στην αντίθετη λωρίδα, πόσο μάλλον όταν υπάρχουν και φώτα τροχαίας. Όσο χρόνο και να θες να γλυτώσεις, όσο κι αν βαριέσαι να κάνεις ανάστροφή. Αυτό… δεν γίνεται τόσο εύκολα.

Ε, δεν γίνεται, κάπως θα καταλάβαινε κάποιος ότι …. «κάτι πάει λάθος».

Πολύ παράξενο αυτό που βλέπουμε στην φωτογραφία.

Κάτι άλλο μάλλον θα συνέβη. Εάν όχι, τότε πραγματικά υπάρχει πρόβλημα.

Η φωτογραφία αλιεύτηκε από την σελίδα στο Facebook, ο Γάρος της Ημέρας.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: «Τα τελευταία 3 χρόνια το κυπριακό νηολόγιο αυξήθηκε κατά περίπου 27%» - Μονάδα Ακτογραμμής εντός του 2027

ΠτΔ: «Τα τελευταία 3 χρόνια το κυπριακό νηολόγιο αυξήθηκε κατά περίπου 27%» - Μονάδα Ακτογραμμής εντός του 2027

Τα τελευταία τρία χρόνια, υλοποιώντας ένα πολύ συγκεκριμένο πλάνο και σχεδιασμό, «έχουμε πετύχει να αυξήσουμε το κυπριακό νηολόγιο κατά περίπου 27%, κάτι ιδιαίτερα σημαντικό για τη χώρα μας», είπε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σε χαιρετισμό του, το Σάββατο, στο Φεστιβάλ «ΘΑΛΑΣΣΑ 2026» που διοργάνωσαν στον Μόλο Λεμεσού ο Δήμος της πόλης και το Υφυπουργείο Ναυτιλίας, με κεντρικό μήνυμα "Ζήσε τη Θάλασσα - Γνώρισε τη Ναυτιλία". Ο Πρόεδρος επεσήμανε, παράλληλα, ότι έχουν αυξηθεί τα έσοδα του κράτους σε σχέση με την πλοιοδιαχείριση, περίπου 19%-20%.

BEST OF TOTHEMAONLINE