LIKE ONLINE

ΤΣΙΓΚΗΣ: 'Ο Παπαδόπουλος έδειξε δημοσκόπηση στους αποχωρήσαντες βουλευτές και προηγούνταν' - 'Υπέσκαψαν την υποψηφιότητά μου' - VIDEO

ΤΣΙΓΚΗΣ: 'Ο Παπαδόπουλος έδειξε δημοσκόπηση στους αποχωρήσαντες βουλευτές και προηγούνταν' - 'Υπέσκαψαν την υποψηφιότητά μου' - VIDEO

Για ένα περιστατικό κάνει λόγο ο Χρίστος Τσίγκης, εκ των αποχωρησάντων του κόμματος και νυν μέλους της νεοσύστατης Πολιτικής Πλατφόρμας, στο οποίο ο Νικόλας Παπαδόπουλος έδειξε στα μέσα Ιουλίου δημοσκοπήσεις στους αποχωρήσαντες βουλευτές, που έδειχναν την πλειοψηφία των βουλευτών της Πλατφόρμας να προηγούνται στις επικείμενες βουλευτικές εκλογές.

Του Γιώργου Τάττη

Μιλώντας στην εκπομπή Εξ’ Αφορμής, την ειδησεογραφική εκπομπή του ThemaOnline σε σύμπραξη με το Vouli.Tv, ο κ. Τσίγκης είπε πως ο Πρόεδρος του ΔΗΚΟ κάλεσε στο γραφείο του τους (σ.σ. αποχωρήσαντες) βουλευτές και τους κάλεσε να διαψεύσουν όποιες πληροφορίες βγαίνουν προς τα έξω για δημιουργία Πλατφόρμας, ζητώντας τους παράλληλα βοηθεια για τις βουλευτικές. Αποκάλυψε επίσης ότι ο Νικόλας Παπαδόπουλος παρουσιάσε παράλληλα και δημοσκόπηση στην οποία ο Μαρίνος Μουσιούτας προηγείτο των υπολοίπων στην Λευκωσία, όπως και ο Γιώργος Προκοπίου στην Λάρνακα. Στην Λεμεσό, σύμφωνα πάντα με τον κ. Τσίγκη, ο Άγγελος Βότσης ήταν δεύτερος με μικρή διαφορά από τον Παύλο Μυλωνά.

Ως εκ τούτου, διερωτήθηκε ο Χρίστος Τσίγκης γιατί να φοβηθούν κάτι ενόψει των επικείμενων βουλευτικών.

Διευκρίνισε δε εκ νέου πώς οι προσπάθειες επικεντρώνονται στην σύναψη εκλογικής πολιτικής συνεργασίας, ενώ ερωτηθείς για το εάν αποκλείονται κόμματα του ενδιάμεσου που έχουν αποκηρύξει την ΔΔΟ, ο κ. Τσίγκης είπε πώς εάν «υιοθετηθεί ένα μίνιμουμ συγκλίσεων, δεν έχουμε πρόβλημα να συζητήσουμε. Εάν μπορούν να υιοθετήσουν τις αρχές της Πλατφόρμας στο Κυπριακό γιατί να μην συζητήσουμε", συμπλήρωσε.

Έστρεψε επίσης τα πυρά του ξανά στο ΔΗΚΟ, τονίζοντας πώς «θα ήταν πιο έντιμο να βγει να πει ο Νικόλας Παπαδόπουλος εάν έχει αποκηρύξει την Διζωνική και να μην το κρύβει όπως στη Νέα Στρατηγική που δεν αναφερόταν πουθενά».

Επιπρόσθετα, υποστήριξε ξεκάθαρα πώς κάποιοι στενοί συνεργάτες του Νικόλα Παπαδόπουλου υπέσκαπταν την υποψηφιότητά του για την Δημαρχία, και συναναστρέφονταν με άλλους υποψήφιους δημάρχους.

Ακόμη, έκανε λόγο για «μια μορφή δικτατορίας» στο ΔΗΚΟ, ενώ επανέλαβε την θέση της Πλατφόρμας που θέλει το ΔΗΚΟ «την μια να μαλώνει με τον Αναστασιάδη και την ίδια στιγμή να ερωτεύεται τον Αβέρωφ», ενώ την άλλη συμπράττουν με το ΑΚΕΛ όταν πριν το κατηγορούσαν.

Τέλος, υποστήριξε ότι ο ίδιος δεν αποτελούσε ποτέ μέλος της ομάδας του Νικόλα Παπαδόπουλου, επισημαίνοντας πώς τον ψήφισε και υποστήριξε μόνο μια φορά στις Προεδρικές του 2018. Ωστόσο, στήριξε το κόμμα ως υποψήφιος δήμαρχος και βουλευτής το 2016 και δεν εκτιμήθηκε.

Δείτε όλη την συζήτηση από το 23:00: 

Γιώργος Τάττης

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Απόπειρα φόνου: Ανέμεναν εγκληματική ενέργεια οι Αρχές - Φαίνεται ότι είχαν τρίτο συνεργό οι δράστες

Απόπειρα φόνου: Ανέμεναν εγκληματική ενέργεια οι Αρχές - Φαίνεται ότι είχαν τρίτο συνεργό οι δράστες

Συνεχίζονται οι εντατικές έρευνες των Αρχών, για την απόπειρα φόνου που διαπράχθηκε το μεσημέρι της Τρίτης 23 Απριλίου, στη Λευκωσία, την ίδια ώρα που το θύμα της απόπειρας, ο 34χρονος, συνεχίζει να νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top