ΕΛΛΑΔΑ- ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Αυτόφωρο για τους αρνητές μάσκας αποφάσισε η Δικαιοσύνη

ΕΛΛΑΔΑ- ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Αυτόφωρο για τους αρνητές μάσκας αποφάσισε η Δικαιοσύνη

Αυτόφωρη διαδικασία και σχηματισμό ποινικής δικογραφίας για τους αρνητές της μάσκας, αποφάσισε η ελληνική Δικαιοσύνη.

Σύμφωνα με παραγγελία του Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου Βασίλειου Πλιώτα, αποφασίζεται αυτόφωρο και σχηματισμός ποινικής δικογραφίας για τα μέλη του «κινήματος κατά της μάσκας», καθώς διαπράττουν το αδίκημα της «διέγερσης σε ανυπακοή» με εγκύκλιο του προς όλους τους εισαγγελείς Εφετών και Πρωτοδικών της χώρας.

«Οποιος δημόσια με οποιονδήποτε τρόπο ή μέσω του διαδικτύου προκαλεί ή διεγείρει σε απείθεια κατά των νόμων ή των διαταγμάτων ή εναντίον άλλων νόμιμων διαταγών της αρχής, τιμωρείται με φυλάκιση έως ένα έτος ή με χρηματική ποινή», αναφέρει, μεταξύ άλλων, η απόφαση.

Από ΚΥΠΕ 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Στενότεροι δεσμοί Κύπρου – Αυστρίας: Τουρισμός, εκπαίδευση και ασφάλεια στην ατζέντα - Κοινό όραμα στην ΕΕ

Στενότεροι δεσμοί Κύπρου – Αυστρίας: Τουρισμός, εκπαίδευση και ασφάλεια στην ατζέντα - Κοινό όραμα στην ΕΕ

Στις ταυτόσημες απόψεις Κύπρου και Αυστρίας σε πολλούς τομείς αναφέρθηκαν σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης και ο Καγκελάριος της Αυστρίας Κρίστιαν Στόκερ, μετά από συνάντηση τους στο Προεδρικό Μέγαρο, στο πλαίσιο της επίσημης επίσκεψης του κ. Στόκερ στην Κύπρο.

BEST OF TOTHEMAONLINE