Δεν συγκράτησε την συγκίνηση του ο Γιώργος Ζένιος: «Την έπαιρνα τηλέφωνο και δεν μου απαντούσε» - VIDEO

Δεν συγκράτησε την συγκίνηση του ο Γιώργος Ζένιος: «Την έπαιρνα τηλέφωνο και δεν μου απαντούσε» - VIDEO

Φανερά συγκινημένος μίλησε στον αέρα της εκπομπής «Με αγάπη Χριστιάνα ο Γιώργος Ζένιος», το απόγευμα της Δευτέρας 05/10.

Όλοι τους έχουμε συνδεδεμένους μαζί από την μεγάλη επιτυχία του «Βουράτε Γειτόνοι» και ο γνωστός ηθοποιός αναφέρθηκε στον χαμό της.

Ο ηθοποιός μίλησε στην τελευταία επικοινωνία που είχε με την Άλκηστις  Παυλίδου πριν δυο εβδομάδες και το είπε πως ήθελε να συνεργαστούν ξανά μαζί.

«Πριν τρεις μέρες την έπαιρνα τηλέφωνο και δεν μου απαντούσε, τότε το κατάλαβα», είπε ο Γιώργος Ζένιος. 

Δείτε το απόσπασμα:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Χριστοδουλίδης: Τα καλύτερα έπονται στις σχέσεις Κύπρου – ΗΠΑ

Χριστοδουλίδης: Τα καλύτερα έπονται στις σχέσεις Κύπρου – ΗΠΑ

Παρά το γεγονός ότι οι σχέσεις ανάμεσα σε Κύπρο και ΗΠΑ έχουν φτάσει σε άλλα επίπεδο, τα καλύτερα στις διμερείς σχέσεις έπονται, είπε απόψε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης.