ΕΛΛΑΔΑ

Την «πάτησαν» πολλές κυρίες! Πουλούσαν τσάντες «μαϊμούδες» και θησαύριζαν στην Ελλάδα

Την «πάτησαν» πολλές κυρίες! Πουλούσαν τσάντες «μαϊμούδες» και θησαύριζαν στην Ελλάδα

Μία εταιρεία και δύο καταστήματα λιανικής πώλησης, που διέθεταν προϊόντα απομίμησης επώνυμων εταιρειών, εντόπισαν αστυνομικοί του Τμήματος Προστασίας Περιουσιακών Δικαιωμάτων της Ασφάλειας Αττικής, στο κέντρο της Αθήνας και στον Πειραιά.

Οι αστυνομικοί συνέλαβαν τον 52χρονο ιδιοκτήτη της εταιρείας και οι δύο 52χρονες υπεύθυνες των καταστημάτων. Αναζητείται ακόμα μία 27χρονη και άγνωστος αριθμών προμηθευτών.

Σε βάρος τους σχηματίσθηκε ποινική δικογραφία για απάτη, πλαστογραφία κατά συναυτουργία, κατ’ επάγγελμα και κατ’ εξακολούθηση και παράβαση των Νόμων περί αθέμιτου ανταγωνισμού, περί παραεμπορίου και περί σημάτων. 

Όπως προέκυψε από την έρευνα, η εταιρεία του 52χρονου συλληφθέντα εισήγαγε, παρήγαγε και διέθετε προς χονδρική και λιανική πώληση στα καταστήματα της εταιρείας σε Αθήνα και Πειραιά, προϊόντα απομίμησης (τσάντες) που έφεραν εμπορικά σήματα διαφόρων επώνυμων εταιρειών. 
Συνολικά βρέθηκαν και κατασχέθηκαν -89- τεμάχια απομιμητικών προϊόντων γνωστών εμπορικών οίκων του εξωτερικού.

Η προκληθείσα ζημία υπολογίζεται σε δεκάδες χιλιάδες ευρώ.

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Πρόεδρος Κομισιόν: «Κόμβος αλληλεγγύης για την ΕΕ και τον κόσμο η Κύπρος»

Πρόεδρος Κομισιόν: «Κόμβος αλληλεγγύης για την ΕΕ και τον κόσμο η Κύπρος»

Η Ευρωπαϊκή Ένωση είναι το βασικό στήριγμα στην προσπάθεια για επίτευξη ειρήνης στην Κύπρο, δήλωσε το απόγευμα της Μεγάλης Τετάρτης ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σε εκδήλωση εορτασμού της επετείου για τα 20 χρόνια από την ένταξη της Κύπρου στην Ευρωπαϊκή Ένωση που διεξήχθη στο Προεδρικό Μέγαρο στην παρουσία της Προέδρου της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ούρσουλας φον ντερ Λάιεν η οποία ανέφερε ότι η Κύπρος έχει καταστεί κόμβος αλληλεγγύης, όχι μόνο για την Ευρώπη αλλά και για τον κόσμο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top