ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Το πρόγραμμα… ΒΟΥΝΟ της Ομόνοιας με ΠΕΝΤΕ σερί ντέρμπι σε 22 μέρες – Τα τέσσερα σε ένα δεκαήμερο!

Το πρόγραμμα… ΒΟΥΝΟ της Ομόνοιας με ΠΕΝΤΕ σερί ντέρμπι σε 22 μέρες – Τα τέσσερα σε ένα δεκαήμερο!

Μπορεί να τελείωσε η Ευρώπη και το πρόγραμμα της Ομόνοιας να… στρώνει πλέον, αφού δεν θα έχει δύο παιχνίδια την εβδομάδα, όμως τουλάχιστον για τον επόμενο μήνα, παραμένει ιδιαίτερα φορτωμένο και ζόρικο, αφού οι “πράσινοι” ούτε λίγο ούτε πολύ, θα δώσουν πέντε συνεχόμενα ντέρμπι σε διάστημα μόλις 22 ημερών!

Συγκεκριμένα, στις 22 Δεκεμβρίου στο πλαίσιο της 16ης αγωνιστικής, το “τριφύλλι” θα υποδεχθεί την Ανόρθωση και στα επόμενα τέσσερα ματς πρωταθλήματος, θα αντιμετωπίσει κατά σειρά τις πιο κάτω ομάδες από το λεγόμενο BIG-6:

ΑΕΚ Λάρνακας στο “ΑΕΚ Αρένα” – 03/01 – 17η αγωνιστική

Απόλλων στο ΓΣΠ – 06/01 – 18η αγωνιστική

ΑΕΛ στο Τσίρειο – 09/01 – 19η αγωνιστική

Απόλλων στο Τσίρειο – 13/01 – 5η αγωνιστική (εξ αναβολής ματς)

Όπως βλέπετε, ειδικά το πρώτο 15νθήμερο του Γενάρη είναι ιδιαίτερα “καυτό”, αφού σε διάστημα δέκα ημερών, θα δώσει τέσσερα ντέρμπι και θεωρείται δεδομένο ότι ο Χένινγκ Μπεργκ θα πρέπει να επιστρατεύσει και πάλι το ροτέισιον για να ανταπεξέλθει η ομάδα του.

Βέβαια, τα συνεχόμενα ντέρμπι μπορεί να είναι… ευεργετικά για το “τριφύλλι” για να αρχίσει να καλύπτει το χαμένο έδαφος, αφού στον Α΄ γύρο τα έχει πάει περίφημα κόντρα στις παραδοσιακές ομάδες του Α΄ γκρουπ, μετρώντας τρεις νίκες απέναντι σε ΑΕΛ, ΑΠΟΕΛ, ΑΕΚ και μία ισοπαλία κόντρα στην Ανόρθωση (σσ. δεν έχει παίξει ακόμα με τον Απόλλωνα), σε αντίθεση με τα θεωρητικά εύκολα ματς, όπου όχι μόνο ζορίστηκε, αλλά και πέταξε στα “σκουπίδια” ένα σωρό πολύτιμους βαθμούς.

The post Το πρόγραμμα… ΒΟΥΝΟ της Ομόνοιας με ΠΕΝΤΕ σερί ντέρμπι σε 22 μέρες – Τα τέσσερα σε ένα δεκαήμερο! appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Στην Κύπρο η Ολγκίν: Βλέπει ΠτΔ και Τατάρ ξεχωριστά - Δυο ώρες διαφορά η μια συνάντηση από την άλλη

Στην Κύπρο η Ολγκίν: Βλέπει ΠτΔ και Τατάρ ξεχωριστά - Δυο ώρες διαφορά η μια συνάντηση από την άλλη

Στην Κύπρο ξανά προσωπική απεσταλμένη του ΓΓ Μαρία Άνχελα Ολγκίν για συναντήσεις με τον Πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας κα τον Τ/κ ηγέτη Ερσίν Τατάρ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top