ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Νίκη από του… χρόνου για την Μπαρτσελόνα (ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ)

Νίκη από του… χρόνου για την Μπαρτσελόνα (ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ)

LA LIGA – 16η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ – ΕΪΜΠΑΡ: 1-1

Γήπεδο: Camp Nou

”Αυτοκαταστροφική” εμφάνιση για την Μπαρτσελόνα που ”στραβοπάτησε” πάνω στην αξιόμαχη Έιμπαρ μένοντας στην ισοπαλία 1-1 μέσα στο «Camp Nou» και πλέον κινδυνεύει να κλείσει το 2020 ακόμα και στο -10 από την κορυφή της βαθμολογίας. Οι «μπλαουγκράνα» ξεκίνησαν το παιχνίδι με τον χειρότερο τρόπο αφού μόλις στο 8′ ο Μάρτιν Μπρέθγουεϊτ κατάφερε να αστοχήσει από το σημείο του πέναλτι στέλνοντας την μπάλα άουτ, ενώ στη συνέχεια δεν κατάφεραν ποτέ να βγάλουν ανωτερότητα, δίνοντας την ευκαιρία στην Έιμπαρ να πάρει μέτρα στον αγωνιστικό χώρο και να απειλήσει. Οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ στο δεύτερο μέρος ενώ η ”μιζέρια” συνεχιζόταν για την Μπαρτσελόνα που κατάφερε να βρει μόνο την ισοφάριση σώζοντας τουλάχιστον το βαθμό.

Στο 5′ και την πρώτη καλή στιγμή του παιχνιδιού, η Μπαρτσελόνα κέρδισε πέναλτι για μαρκάρισμα του Μπίγας στον Αραούχο, με τον Μπρέθγουεϊτ ν’ αναλαμβάνει την εκτέλεση και να στέλνει την μπάλα άουτ! Στο 10′ η Έιμπαρ απείλησε με σουτ του Ινούι από πλάγια θέση που απέκρουσε ο Τερ Στέγκεν, ενώ ένα λεπτό αργότερα ο Κίκε έστειλε την μπάλα λίγο έξω. Στο 22′ οι «μπλαουγκράνα» είχαν καλή στιγμή με κεφαλιά του Αραούχο, μετά από σέντρα του Πιάνιτς, που απέκρουσε ο Ντιμίτροβιτς, ενώ τρία λεπτά αργότερα ο Μπρέθγουεϊτ σκόραρε αλλά το τέρμα ακυρώθηκε ως οφσάιντ. Στο 35′ οι φιλοξενούμενοι είχαν καλή στιγμή με σουτ του Κατζιόρ εκτός περιοχής που απέκρουσε ο Τερ Στέγκεν.

Η Μπαρτσελόνα είχε την πρώτη καλή στιγμή του δεύτερου μέρους στο 51′ με σουτ του Πιάνιτς εκτός περιοχής που πέρασε λίγο έξω, ενώ δύο λεπτά αργότερα σουτ του Γκριεζμάν που απέκρουσε ο Ντιμίτροβιτς. Στο 57′ η Έιμπαρ άνοιξε το σκορ με τον Κίκε να εκμεταλλεύεται το τραγικό λάθος του Αραούχο και σε τετ-α-τετ με τον Τερ Στέγκεν, πλάσαρε σωστά για το 0-1. Στο 67′ οι «μπλαουγκράνα» έφεραν το ματς στα ίσα με τους Πέδρι και Φίρπο να παίζουν ωραία το «1-2» και τον τελευταίο να γυρίζει για τον Ντεμπελέ που με πλασέ στην κίνηση έκανε το 1-1. Στο 86′ νέα καλή στιγμή για την Μπαρτσελόνα με σουτ του Κοουτίνιο να κόβεται τελευταία στιγμή και στη συνέχεια τον Πέδρι να στέλνει την μπάλα λίγο έξω.

ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ: Τερ Στέγκεν, Μινγκέθα, Αραούχο, Λενκλέ (82′ Μπούσκετς), Ντεστ (45′ Ντεμπελέ), Πιάνιτς (66′ Κοουτίνιο), Ντε Γιόνγκ, Φίρπο, Γκριεζμάν (66′ Τρινκάο), Πέδρι (89′ Πουτζ), Μπρέθγουεϊτ

ΕΪΜΠΑΡ: Ντιμίτροβιτς, Πόθο, Μπούργος (73′ Πάουλο Ολιβέιρα), Μπίγας, Ράφα, Ντιόπ, Σέρχιο Άλβαρεθ, Κατζιόρ (81′ Ρέθιο), Εσπόζιτο, Ινούι, Κίκε (73′ Μούτο)

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

Πηγή: www.aek365.org

The post Νίκη από του… χρόνου για την Μπαρτσελόνα (ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ) appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ανάλυση - Επίθεση Ισραήλ: Τι να περιμένουμε μετά το χτύπημα - Το Ιράν ενεργοποίησε συστήματα αεράμυνας

Ανάλυση - Επίθεση Ισραήλ: Τι να περιμένουμε μετά το χτύπημα - Το Ιράν ενεργοποίησε συστήματα αεράμυνας

Στη Μέση Ανατολή και στις σχέσεις Ισραήλ και Ιράν είναι στραμμένα τα βλέμματα της διεθνούς κοινότητας για ακόμη μία φορά μετά το χτύπημα στο έδαφος της Τεχεράνης που αποδίδεται στο Τελ Αβίβ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top