ΗΠΑ: Το Twitter θα παραδώσει στον Τζο Μπάιντεν τους επίσημους λογαριασμούς της προεδρίας

ΗΠΑ: Το Twitter θα παραδώσει στον Τζο Μπάιντεν τους επίσημους λογαριασμούς της προεδρίας

Αντίστροφα κυλά ο χρόνος για την ορκωμοσία του Τζο Μπάιντεν στις 20 Ιανουαρίου και το twitter ετοιμάζεται να του παραδώσει τους επίσημους λογαριασμούς της προεδρίας.

Αναλυτικότερα, όπως αναφέρει το ΑΠΕ-ΜΠΕ, η εταιρεία Twitter Inc γνωστοποίησε χθες Πέμπτη ότι θα παραδώσει τους επίσημους λογαριασμούς της αμερικανικής προεδρίας στον ιστότοπο κοινωνικής δικτύωσης στην ομάδα του Δημοκρατικού εκλεγμένου προέδρου Τζο Μπάιντεν την ημέρα της ορκωμοσίας και της ανάληψης των καθηκόντων του, δηλαδή την Τετάρτη 20ή Ιανουαρίου.

Σε ανακοίνωσή της, η διεύθυνση της εταιρείας ανέφερε ότι οι κυβερνητικοί λογαριασμοί αυτοί -ανάμεσά τους οι @WhiteHouse, @POTUS, @VP, @FLOTUS, and @PressSec, δηλαδή αντίστοιχα της προεδρίας, του προέδρου, του αντιπροέδρου, της πρώτης κυρίας και του εκπροσώπου Τύπου της αμερικανικής προεδρίας- θα διατηρήσουν τους ήδη εγγεγραμμένους «ακολούθους» τους.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Συμπλοκή στη Λεμεσό: Στο νοσοκομείο 43χρονος με κατάγματα - Τέσσερις συλλήψεις

Συμπλοκή στη Λεμεσό: Στο νοσοκομείο 43χρονος με κατάγματα - Τέσσερις συλλήψεις

Γύρω στις 9 χθες το βράδυ, ένας 38χρονος, δύο 46χρονοι και ένας 43χρονος, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται από την Αστυνομία, συνεπλάκησαν μεταξύ τους, ενώ βρίσκονταν σε δρόμο της Λεμεσού.

BEST OF TOTHEMAONLINE