ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Αβέρωφ: «Κάνεις τη δικηγόρο του διαβόλου» - Η αντίδραση του στις αναφορές για Γιολίτη - BINTEO

Αβέρωφ: «Κάνεις τη δικηγόρο του διαβόλου» - Η αντίδραση του στις αναφορές για Γιολίτη - BINTEO

Στην εκπομπή «Πρώτη Ενημέρωση» παραχώρησε συνέντευξη το πρωί της Τετάρτης 20 Ιανουαρίου, ο Πρόεδρος του ΔΗΣΥ, Αβέρωφ Νεοφύτου.

Η δημοσιογράφος δεν θα μπορούσε εκτός των άλλων να μην αναφερθεί και στην υπόθεση που αφορά το ένταλμα έρευνας που εκδόθηκε εναντίον γυναίκας στη Λάρνακα, μετά από καταγγελία της Υπουργού Δικαιοσύνης και Δημόσιας Τάξεως, Έμιλυς Γιολίτη για λογαριασμό parody στο Twitter, που χρησιμοποιεί το όνομα της.

Συγκεκριμένα, η Σταυριανή Κωνσταντίνου μετά και τις τελευταίες εξελίξεις με την προσφυγή της γυναίκας στο Ανώτατο για ακύρωση του εντάλματος ζήτησε την τοποθέτηση του Αβέρωφ.

Ο κ. Νεοφύτου ανάφερε ότι: «είναι αναφαίρετο δικαίωμα στον όποιοδήποτε πολίτη η προσφυγή στη δικαιοσύνη, από την άλλη ως πολιτικά πρόσωπα, πρέπει να δείχνουμε πέραν των ορίων μας ανεκτικότητα, σε οποιαδήποτε καλόβουλη, καλόπιστη, κακόβουλη κριτική, σάτιρα ή οτιδήποτε άλλο. Από εκεί και πέρα όμως το αναφαίρετο δικαίωμα του οποιουδήποτε να προσφύγει στη δικαιοσύνη δεν μπορείς να το αφαιρέσει».

Παρόλα αυτά δεν μπορούμε να αγνοήσουμε την παράμετρο ότι εγείρεται θέμα κατά πόσο η κα. Γιολίτη προχώρησε σε κατάχρηση εξουσίας για προσωπικό της όφελος. Ο Αβέρωφ δεν δίστασε να έρθει σε αντιπαράθεση με την παρουσιάστρια λέγοντας της ότι κάνει τη "δικηγόρο του διαβόλου" επειδή αναφέρθηκε στην κατάχρηση εξουσίας από την Υπουργό.

Με έντονο ύφος ο κ. Νεοφύτου κατηγορηματικά ανάφερε ότι δεν είναι έτσι τα πράγματα και ότι η Υπουργός δεν εξυπηρετήθηκε από την Αστυνομία λόγω της θέσης της, δείχνοντας παρόλα αυτά με το δικό του τρόπο τη διαφωνία του στον τρόπο χειρισμού του θέματος από την Υπουργό, επαναλαμβάνοντας και τα αρχικά του λόγια, ότι δηλαδή τα πολιτικά πρόσωπα πρέπει να δείχνουν ανεκτικότητα.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Ναυαγεί το λιμάνι Λάρνακας: Δεν κατέθεσε την εγγυητική η Kition - Συνεδριάζει σήμερα η επιτροπή μεταφορών

Πρωτοτυπία ΔΗΠΑ για την κατάθεση των υποψηφιοτήτων  για τις ευρωεκλογές

Υπ.Μεταφορών στο «T»: Έρχονται χώροι στάθμευσης για οικογένειες - Σε ποια μέρη θα υλοποιηθεί

Λίβανος: Η Χεζμπολάχ λέει πως εξαπέλυσε επίθεση με δεκάδες ρουκέτες εναντίον του Ισραήλ



Live: Σε εξέλιξη η διαδικασία υποβολής υποψηφιοτήτων για τις Eυρωεκλογές του Ιουνίου

Live: Σε εξέλιξη η διαδικασία υποβολής υποψηφιοτήτων για τις Eυρωεκλογές του Ιουνίου

Σε εξέλιξη βρίσκεται από τις 8:30 το πρωί η διαδικασία υποβολής υποψηφιοτήτων για τις Eυρωεκλογές του Ιουνίου, στον Γενικό Έφορο Εκλογών, στο Συνεδριακό Κέντρο «Φιλοξενία»

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top