Πληροφορίες ThemaOnline: Συνεχίζονται τα SMS και τον Φεβρουάριο – Που θα γίνουν οι πρώτες χαλαρώσεις

Πληροφορίες ThemaOnline: Συνεχίζονται τα SMS και τον Φεβρουάριο – Που θα γίνουν οι πρώτες χαλαρώσεις

Η μικρή αύξηση που είχαμε στα χθεσινά (20/01), κρούσματα προβλημάτισε έντονα τους ειδικούς, ενώ φαίνεται πως τα SMS και το 8998 θα είναι στη ζωή μας και τον Φεβρουαρίου, τουλάχιστον για το πρώτο δεκαπενθήμερο.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ThemaOnline, οι όποιες χαλαρώσεις θα προκύψουν από την 1η Φεβρουαρίου θα αφορούν το λιανικό εμπόριο με τη χρήση του SMS, ωστόσο αυτό θα εξαρτηθεί από τους αριθμούς που θα δούμε την επόμενη εβδομάδα, καθώς είναι κρίσιμη και θα δώσει την ολοκληρωμένη εικόνα, ενώ υπάρχει και πιθανότητα να αυξηθούν τα μηνύματα από 2 σε 3.

Διαβάστε ολόκληρο το ρεπορτάζ από το Tothemaonline.com

The post Πληροφορίες ThemaOnline: Συνεχίζονται τα SMS και τον Φεβρουάριο – Που θα γίνουν οι πρώτες χαλαρώσεις appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Απόφαση ΔΗΣΥ: Αναστέλλουν τη συμμετοχή Φαίδωνα και Γυψιώτη στα συλλογικά όργανα του κόμματος

Απόφαση ΔΗΣΥ: Αναστέλλουν τη συμμετοχή Φαίδωνα και Γυψιώτη στα συλλογικά όργανα του κόμματος

Ολοκληρώθηκε πριν από λίγο η συνεδρία του Εκτελεστικού Γραφείου του ΔΗΣΥ για το θέμα της αργίας του Φαίδωνα Φαίδωνος, αλλά και του δημάρχου Λευκονοίκου, Πιερή Γυψιώτη.

BEST OF TOTHEMAONLINE