Ανακοινώθηκαν 47 νέα κρούσματα κορωνοϊού στα κατεχόμενα

Ανακοινώθηκαν 47 νέα κρούσματα κορωνοϊού στα κατεχόμενα

Ο "υπουργός υγείας" Αλί Πιλλί ανακοίνωσε ότι εντοπίστηκαν 47 νέα κρούσματα κορωνοϊού σε σύνολο 3, 900 εξετάσεων το τελευταίο 24ωρο. Νωρίτερα ανακοινώθηκε ο θάνατος ενός ασθενής, με το σύνολο να αρχέται στους 16. 

Ο Πιλλί ανέφερε ότι τα 17 περιστατικά είναι επαφές επιβεβαιωμένων κρουσμάτων και 30 είναι εγχώριες μεταδόσεις. Τα 17 περιστατικά είναι στην κατεχόμενη Λευκωσία, 25 στην κατεχόμενη Κερύνεια,  3 στην Αμμόχωστο και 2 στη Μόρφου.

Ο συνολικός αριθμός περιστατικών στα κατεχόμενα είναι  2, 769.

ΠΗΓΗ: Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Κρίσιμη συνάντηση Χριστοδουλίδη – Έρχιουρμαν με φόντο τα οδοφράγματα

Κυπριακό: Κρίσιμη συνάντηση Χριστοδουλίδη – Έρχιουρμαν με φόντο τα οδοφράγματα

Κατά τη συνάντηση στις 26 Αυγούστου μεταξύ του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Χριστοδουλίδη και του ηγέτη  των Τουρκοκυπρίων Τουφάν Έρχιουρμαν αναμένεται να συζητηθεί κατά πόσο υπάρχει πρόθεση από Τ/κ πλευράς για πρόοδο στα μέτρα οικοδόμησης εμπιστοσύνης (ΜΟΕ) ειδικά όσον αφορά στα σημεία διέλευσης, πληροφορείται το ΚΥΠΕ.