Η Αλεξία Αναστασίου μας ταξιδεύει με τις Υπεραγορές ΜAS

Η Αλεξία Αναστασίου μας ταξιδεύει με τις Υπεραγορές ΜAS

Τη γνωρίσαμε από τις εξορμήσεις της στο νησί μας, όπου μας ξενάγησε στους πιο όμορφους και πλούσιους σε ιστορία προορισμούς της Κύπρου.

Η Αλεξία Αναστασίου, εκτός από τις ταξιδιωτικές εκπομπές της στην τηλεόραση, τώρα είναι και η νέα brand ambassador των Υπεραγορών MAS.
Mε ανεβαστική και εμψυχωτική διάθεση και το πλατύ χαμόγελό της, η Αλεξία Αναστασίου ξεκινάει ένα νέο ταξίδι. Μοιράζεται μαζί μας όλα αυτά που προσφέρουν οι Υπεραγορές MAS στα 45 καταστήματά τους σε πόλεις και χωριά. Άλλωστε οι εξορμήσεις στα κυπριακά τοπία και η επαφή με τοπικές επιχειρήσεις είναι κάτι γνώριμο για την Αλεξία. Τώρα, θα μας δώσει την ευκαιρία να γνωρίσουμε καλύτερα αυτή τη γνήσια κυπριακή εταιρεία, η οποία είναι και η μεγαλύτερη σε αριθμό καταστημάτων αλυσίδα υπεραγορών στην Κύπρο.


Aπό την ίδρυσή του το 1996, ο Σύνδεσμος Υπεραγορών ΜAS έχει ως στόχο του την προστασία των μικρομεσαίων Υπεραγορών και τη διατήρηση του τοπικού παραδοσιακού μπακάλικου. Προσφέροντας τη μεγαλύτερη γκάμα ιδιωτικής ετικέτας στο νησί, με 1,600 προϊόντα, οι Υπεραγορές MAS εξασφαλίζουν πάντα την ποιότητα και τις πιο προσιτές τιμές για τους καταναλωτές.


Με αισιοδοξία και καλή διάθεση, οι Υπεραγορές MAS υποδέχονται στην οικογένεια MAS τη νέα brand ambassador Αλεξία Αναστασίου. Οι κυπριακές αξίες και η ιστορία μας, κάτι που η Αλεξία ξέρει πολύ καλά να ανακαλύπτει και να μοιράζεται, αποτελούν τη βάση αυτής της νέας συνεργασίας.
https://www.mas.com.cy

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Με... ψαλιδισμένα φτερά πετάει για Φλόριντα ο Ζελένσκι: Ο Τραμπ του διαμήνυσε «δεν έχεις τίποτα, μέχρι να το εγκρίνω εγώ», ο Πούτιν χτύπησε με μανία το Κίεβο

Με... ψαλιδισμένα φτερά πετάει για Φλόριντα ο Ζελένσκι: Ο Τραμπ του διαμήνυσε «δεν έχεις τίποτα, μέχρι να το εγκρίνω εγώ», ο Πούτιν χτύπησε με μανία το Κίεβο

Καθ’ οδόν για τις ΗΠΑ βρίσκεται ο Βολοντίμιρ Ζελένσκι, που θα συναντηθεί αύριο στο Μαρ-α-Λάγκο με τον Αμερικανό πρόεδρο Ντόναλντ Τραμπ, κι ενώ το Κίεβο δέχθηκε ολονύχτιο σφυροκόπημα από 500 drone και 40 πυραύλους, με αποτέλεσμα να υπάρχουν διακοπές στην ηλεκτροδότηση στο 1/3 της πόλης.

BEST OF TOTHEMAONLINE