ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Δύσκολη νίκη για τον πρωτοπόρο Κεραυνό απέναντι στην ΕΝΠ (ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ)

Δύσκολη νίκη για τον πρωτοπόρο Κεραυνό απέναντι στην ΕΝΠ (ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ)

To έκτο σερί ροζ φύλλο πέτυχε ο Κεραυνός κερδίζοντας στην έδρα του την Remedica ENΠ, στο πλαίσιο της 22ης αγωνιστικής της ΟΠΑΠ Basket League.

H ομάδα του Στροβόλου, η οποία προπορεύεται στη βαθμολογία, έφθασε τους 37 βαθμούς και πάει ως πρώτη στα ημιτελικά, ενώ το συγκρότημα του Παραλιμνίου με 32 βαθμούς είναι στην τρίτη θέση.

Ως ο ΜVP του αγώνα αναδείχθηκε ο Μπράντον Ροζέλ με 25 πόντους (7 τρίποντα, 2 ριμπάουντ, 4 ασσίστ).

Ο Κεραυνός πήρε κεφάλι του σκορ από την αρχή του παιχνιδιού και στο 1′ το τρίποντο του Ροζέλ έφερε το 8-0, με τη διαφορά να ανεβαίνει σε διψήφιο αριθμό πόντων (20-9) στο 7′ με τρίποντο του Κορωνίδη. Το πρώτο δεκάλεπτο ολοκληρώθηκε στο 22-13.

Στο 12′ μετά από πέντε σερί πόντους του Κινγκ οι «ερυθροκίτρινοι» άνοιξαν την ψαλίδα του σκορ στο 29-15, με τους φιλοξενούμενους να πλησιάζουν στο 16′ μετά από καλάθια των Ρόμπινσον και Φέργκιουσον (33-28). Στην ολοκλήρωση του πρώτου ημιχρόνου η διαφορά ήταν στους έξι πόντους (38-32).

Ο Κεραυνός κράτησε το υπέρ του προβάδισμα, διευρύνοντας το μάλιστα μέχρι το τέλος του τρίτου δεκάλεπτο, ανοίγοντας την ψαλίδα του σκορ στους 12 πόντους (59-47).

Στο 34′ ο Κεραυνός με τρίποντο του Ροζέλ ανέβασε τη διαφορά στους 17 πόντους (70-53), με την ομάδα του Παραλιμνίου ενάμιση λεπτό πριν από το τέλος να πλησιάζουν στους τέσσερις μετά το τρίποντου Ίνγκραμ (71-67).

Οι γηπεδούχοι κράτησαν το προβάδισμά τους και με τις βολές του Ροζέλ στα τελευταία δευτερόλεπτα έκαναν το 78-72 και πήραν το 17ο έβδομο ροζ φύλλο τoυς.

ΤΑ ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: 22-13, 38-32, 59-47, 78-72.

Κεραυνός (Χριστόφορος Λειβαδιώτης): Ρόρι 16 (2), Θεοχαρίδης 5 (1), Ροζέλ 25 (7), Κορωνίδης 7 (2), Γουίλιαμσον 13, Πασιαλής, Κινγκ 7 (1), Παπαδημητρίου, Ραζής 5 (1).

Remedica ΕΝΠ (Μιχάλης Κακιούζης): Χειμώνας 6 (2), Φέργκιουσον 15 (1), Κουμής 9, Ίνγκραμ 19 (2), Ρόμπινσον 15 (1), Χαραλάμπους, Σολωμού, Παπαδόπουλος 4, Πυρίλλης 4.

** Βρείτε εδώ τα στατιστικά του αγώνα **

Πηγή: cbf.basketball

The post Δύσκολη νίκη για τον πρωτοπόρο Κεραυνό απέναντι στην ΕΝΠ (ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ) appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ανάλυση - Επίθεση Ισραήλ: Τι να περιμένουμε μετά το χτύπημα - Το Ιράν ενεργοποίησε συστήματα αεράμυνας

Ανάλυση - Επίθεση Ισραήλ: Τι να περιμένουμε μετά το χτύπημα - Το Ιράν ενεργοποίησε συστήματα αεράμυνας

Στη Μέση Ανατολή και στις σχέσεις Ισραήλ και Ιράν είναι στραμμένα τα βλέμματα της διεθνούς κοινότητας για ακόμη μία φορά μετά το χτύπημα στο έδαφος της Τεχεράνης που αποδίδεται στο Τελ Αβίβ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top