Google Play Store Apple Store
World News Media Themasports lifenewscy
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τμ. Μετεωρολογίας: Δεν μας κάνει το χατήρι ο καιρός - Καθαρά Δευτέρα χωρίς ηλιοφάνεια

Τμ. Μετεωρολογίας: Δεν μας κάνει το χατήρι ο καιρός - Καθαρά Δευτέρα χωρίς ηλιοφάνεια

Ασθενής ψηλή πίεση επηρεάζει την περιοχή, ενώ ασθενής χαμηλή πίεση αναμένεται από Κυριακή βράδυ. Στη ατμόσφαιρα αναμένεται αραιή σκόνη από τη νύκτα της Κυριακής, η οποία θα υποχωρήσει την Τρίτη. 

Το απόγευμα ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, ωστόσο θα παρατηρούνται τοπικά αυξημένες νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, ασθενείς και τοπικά μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι μέχρι λίγο ταραγμένη.

Απόψε ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, ωστόσο θα παρατηρούνται τοπικά αυξημένες νεφώσεις. Αργότερα πιθανό να σχηματιστεί τοπική αραιή ομίχλη και χαμηλή νέφωση, κυρίως στο εσωτερικό και τα ανατολικά. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί, ασθενείς 3 μποφόρ και η θάλασσα θα είναι ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει γύρω στους 6 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 9 στα παράλια και γύρω στους 4 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά, όπου τοπικά πιθανό να σχηματιστεί παγετός.

Αύριο ο καιρός θα είναι μερικώς συννεφιασμένος και παροδικά συννεφιασμένος. Οι άνεμοι θα πνέουν αρχικά μεταβλητοί 3 μποφόρ, ενώ αργότερα θα καταστούν κυρίως βορειοανατολικοί ως νοτιοανατολικοί, ασθενείς και τοπικά μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη και το απόγευμα στα προσήνεμα παράλια λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 20 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 19 στα παράλια και γύρω στους 13 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Τη Δευτέρα θα παρατηρούνται αυξημένες νεφώσεις, που δυνατό να δώσουν μεμονωμένες βροχές κυρίως στα ορεινά και το εσωτερικό.

Την Τρίτη περίοδοι με κυρίως αίθριο καιρό θα εναλλάσσονται με συννεφιά, που αναμένεται να δώσει μεμονωμένες βροχές.

Την Τετάρτη ο καιρός θα είναι κατά διαστήματα συννεφιασμένος και αναμένονται τοπικές βροχές ή και μεμονωμένες καταιγίδες κυρίως από το μεσημέρι και μετά.

Η θερμοκρασία δεν αναμένεται να σημειώσει αξιόλογη μεταβολή την Δευτέρα, ενώ θα σημειώσει σταδιακά πτώση μέχρι την Τετάρτη για να κυμανθεί λίγο πιο κάτω από τις μέσες κλιματολογικές τιμές.

ΠΗΓΗ: Από ΚΥΠΕ 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Τραγωδία στα Τέμπη: Στο χειρουργείο την άλλη βδομάδα ο μοναδικός επιζών του πρώτου βαγονιού

Κι άλλη έκρηξη έξω από καφετέρια στη Λευκωσία - Αποκλείστηκε η σκηνή

Συναγερμός τα ξημέρωματα - Έκρηξη έξω από καφετέρια στη Λευκωσία – Προκλήθηκαν ζημιές σε νυχτερινό κέντρο

Διασφάλιση αποκατάστασης status quo στον Αγ. Δομέτιο ζητά από ΗΕ η ΚΔ

Βλέπει τη Τζούλι Φίσερ μαζί με αντιπροσωπεία στο Προεδρικό ο Νίκος Χριστοδουλίδης



Λαμβάνει αποφάσεις η Κυβέρνηση μετά τις νέες προκλήσεις στη νεκρή ζώνη – «Κάποιες θα είναι ορατές, κάποιες δεν θα είναι ορατές»

Λαμβάνει αποφάσεις η Κυβέρνηση μετά τις νέες προκλήσεις στη νεκρή ζώνη – «Κάποιες θα είναι ορατές, κάποιες δεν θα είναι ορατές»

Μεγάλη ανησυχία «κυριαρχεί» στη Λευκωσία μετά τις συνεχόμενες προκλήσεις των Τούρκων στη νεκρή ζώνη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top