LIKE ONLINE

Απίστευτο βίντεο : Αρκούδα άνθρωπος

Απίστευτο βίντεο : Αρκούδα άνθρωπος

Αυτό το βίντεο έχει εδώ και λίγες ώρες γίνει το νέο internet sensation. Πολλοί αμφισβητούν τη γνησιότητά του και ισχυρίζονται πως αυτό που φαίνεται, δεν είναι τίποτα περισσότερο από ένα άνθρωπο που φορά μια καλοσχεδιασμένη στολή αρκούδας και έχει όρεξη για πλάκα.

Η αλήθεια είναι πως η αρκούδα που στέκεται και περπατά σαν άνθρωπος, θυμίζει όντως ύποπτα άνθρωπο και το σενάριο της φάρσας μοιάζει πιθανό.

Η γυναίκα που δημοσιοποίησε το βίντεο ονομάζεται Eliza Jinata και είναι κτηνίατρος στο παρκο προστασίας άγριων ζώων στο Λάος. Η Ασιατική μαύρη αρκούδα που βλέπουμε πάντω,ς είναι σύμφωνα με τα λεγομένα της, πέρα για πέρα αληθινή και είναι ένα ζώο ταλαιπωρημένο που σώθηκε μετά από πολυετή αιχμαλωσία και πλεόν ζει στις εγκαταστάσεις του πάρκου.



Η γιατρός αναφέρει πως το ζώο μεγάλωσε σε ένα κλουβί υπερβολικά μικρό. Για πολλά χρόνια του έδιναν ελάχιστη τροφή, ίσα- ίσα να διατηρείται ζωντανό ώστε να μπορούν να του αφαιρούν τα υγρά της χολής για παράνομα ιατρικά σκευάσματα. Η αρκούδα δεν αναπτύχθηκε σωστά και το σώμα της είναι ατροφικό. Αυτή η κατάσταση, σε συνδυασμό με τον πολύ στενό χώρο όπου ζούσε, την έκαναν να αναπτύξει αυτόν τον τρόπο βαδίσματος, κάτι που είναι εφικτό επειδή είναι πολύ ελαφριά. Στο μπλογκ της Eliza Jinata σημειώνεται πως περίπου 10000 σπάνιες αρκούδες σαν αυτή ζουν σε παρόμοιο καθεστώς αιχμαλωσίας προκειμένου κάποιοι να μπορούν να "στραγγίζουν" και να εμπορεύονται τη χολή τους.

Πηγή: www.lifo.gr

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Ρωσία: Τουλάχιστον επτά νεκροί από πτώση λεωφορείου σε ποταμό της Αγίας Πετρούπολης - Δείτε απίστευτα βίντεο

Γιορτή της μητέρας: Κάντε τη μέρα της ξεχωριστή - Προτάσεις για δώρα, από γλυκά μέχρι λουλούδια και κοσμήματα - Φωτογραφίες

Τα έσοδα και οι δαπάνες του κράτους το πρώτο τρίμηνο του 2024 - Πόσα ξόδεψε και πόσα έβαλε στα ταμεία

Με μια βαλίτσα στο χέρι οι Κύπριοι – Πού σπατάλησαν τα περισσότερα χρήματα και ποιοι οι κυριότεροι λόγοι ταξιδιών

Eurovision 2024: Αυτή η χώρα κέρδισε το βραβείο καλύτερου στίχου - Oι νικητές των προηγούμενων ετών - Δείτε βίντεο



Ανθρωπιστική βοήθεια στη Γάζα: Ανοιχτά της Ασντόντ το πλοίο Sagamore - Έτοιμες οι πλατφόρμες

Ανθρωπιστική βοήθεια στη Γάζα: Ανοιχτά της Ασντόντ το πλοίο Sagamore - Έτοιμες οι πλατφόρμες

Το εμπορικό φορτηγό πλοίο Sagamore, το οποίο είχε αναχωρήσει από το λιμάνι Λάρνακας φορτωμένο με ανθρωπιστική βοήθεια, έφτασε ανοιχτά των ακτών της Ασντόντ (18 μίλια βόρεια της Γάζας) όπου βρίσκεται το μηχανοκίνητο σκάφος Roy P. Benavidez, και μεταφόρτωσε τις προμήθειες για να ξεκινήσει η διαδικασία της παράδοσης τους στους Παλαιστίνιους, όταν λειτουργήσουν οι πλατφόρμες.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top