ΕΛΛΑΔΑ

Λύνει τη σιωπή του: Μιλά για πρώτη φορά και σοκάρει ο φίλος του παιδοκτόνου

Λύνει τη σιωπή του: Μιλά για πρώτη φορά και σοκάρει ο φίλος του παιδοκτόνου

Λύνει τη σιωπή του ο Νίκι, ο φίλος του 27χρονου Βούλγαρου παιδοκτόνου και απαντά σε όσα του καταλογίζει ο δράστης που βρίσκεται στις φυλακές της Κέρκυρας.

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στον Alpha ο Νίκι ξεκαθαρίζει ότι δεν μπορεί να πει τι συνέβη στην 4χρονη Άννυ, καθώς δεν ήταν στην Ελλάδα όταν έγινε το ειδεχθές έγκλημα, ωστόσο ρίχνει ευθέως τις βολές του στον 27χρονο παιδοκτόνο λέγοντας «αυτός μου τα είπε όλα».

Τι είχε δηλώσει ο παιδοκτόνος;

Ο πα-«τέρας» της άτυχης 4χρονης που δολοφονήθηκε με τον πιο άγριο τρόπο, υποστήριξε σε τηλεφωνική του συνέντευξη στο κανάλι του Alpha ότι δεν σκότωσε εκείνος την Άννυ, τονίζοντας ότι όταν βρεθεί ο φίλος του ο Νίκι θα ξεκαθαρίσουν όλα.

«Όταν βρουν τον Νίκι θα τα μάθουν όλα. Από το τηλέφωνο ο καθένας λέει ό, τι θέλει. Αυτά που λένε είναι μαλ...ς», δήλωσε στο δημοσιογράφο ο παιδοκτόνος.

Από τη μεριά του ο φίλος του δράστη αναφέρθηκε στους ισχυρισμούς του πατέρα της 4χρονης, δηλώνοντας ότι θέλει να μάθει ποιος σκότωσε την Άννυ και ότι αγαπά το παιδί πιο πολύ απ' όλους, ενώ τόνισε «ό,τι ξέρω εγώ το ξέρει και η αστυνομία».

Σε ερώτηση του δημοσιογράφου γιατί ο δράστης λέει ότι ο ίδιος (σ.σ ο Νίκι) ξέρει την αλήθεια, ο Βούλγαρος μάρτυρας απαντά «αυτός λέει ότι ξέρω την αλήθεια γιατί αυτός μου είπε πολλά πράγματα».

Στους ισχυρισμούς της μητέρας της 4χρονης, ότι τους ζήτησε 5.000 ευρώ για να μην καταθέσει στην αστυνομία, ο Βούλγαρος απαντάει πως η μητέρα λέει ψέματα και θέλει να του κάνει κακό. «Αυτή ήταν στη Γερμανία, εγώ κρατούσα κάθε μέρα το παιδί, πηγαίναμε στο πάρκο».


 

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ανθρωπιστική βοήθεια: Αναχώρησε από Λάρνακα το σκάφος Jennifer για Γάζα

Ανθρωπιστική βοήθεια: Αναχώρησε από Λάρνακα το σκάφος Jennifer για Γάζα

Αναχώρησε απόψε από το λιμάνι της Λάρνακας το σκάφος Jennifer φορτωμένο με ανθρωπιστική βοήθεια, όπως δήλωσαν στο ΚΥΠΕ αρμόδιες πηγές. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top