Αναμένεται πτώση της θερμοκρασίας τις επόμενες μέρες – Αναλυτικά το «μενού» του καιρού μέχρι την Πέμπτη

Αναμένεται πτώση της θερμοκρασίας τις επόμενες μέρες – Αναλυτικά το «μενού» του καιρού μέχρι την Πέμπτη

Στην ατμόσφαιρα θα παρατηρείται αραιή σκόνη κατά διαστήματα. 

Σήμερα, ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος αλλά κατά διαστήματα θα παρατηρούνται ψηλές νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν το πρωί νοτιοανατολικοί ως νότιοι και στα δυτικά και βόρεια μέχρι βορειοδυτικοί, ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 Μποφόρ για να καταστούν μετά το μεσημέρι νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, της ίδιας έντασης. Η θάλασσα θα είναι μέχρι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 38 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 29 στα νότια και στα ανατολικά παράλια καθώς και στα ψηλότερα ορεινά και γύρω στους 28 βαθμούς στα δυτικά και στα βόρεια παράλια.

Απόψε, ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος αλλά τις αυγινές ώρες πιθανό τοπικά, κυρίως στα νοτιοανατολικά, να σχηματιστεί αραιή ομίχλη και χαμηλή νέφωση. Οι άνεμοι θα πνέουν αρχικά νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, ασθενείς και τοπικά μέχρι μέτριοι, 3 με 4 Μποφόρ για να καταστούν σταδιακά βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί και τοπικά μεταβλητοί, ασθενείς, 3 Μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη, αλλά στα δυτικά θα παραμείνει λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει γύρω στους 19 βαθμούς στο εσωτερικό και στα παράλια και γύρω στους 18 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.Την Τρίτη, θα παρατηρούνται αυξημένες νεφώσεις, κυρίως στην ανώτερη ατμόσφαιρα.

Την Τετάρτη και την Πέμπτη, ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος αλλά κατά διαστήματα θα παρατηρούνται ψηλές νεφώσεις.

Η θερμοκρασία δεν αναμένεται να σημειώσει αξιόλογη μεταβολή την Τρίτη, ενώ την Τετάρτη αναμένεται πτώση, κυρίως στο εσωτερικό και στα ορεινά και μη αξιόλογη μεταβολή την Πέμπτη, για να παραμείνει ωστόσο πιο πάνω από τις μέσες κλιματολογικές τιμές.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ξέσπασε φωτιά κοντά στο λιμάνι Λεμεσού - Αναφορές για δυνατές εκρήξεις

Ξέσπασε φωτιά κοντά στο λιμάνι Λεμεσού - Αναφορές για δυνατές εκρήξεις

Υπό έλεγχο τέθηκε η φωτιά που ξέσπασε στη Λεμεσό το βράδυ της Τρίτης (6/5), ωστόσο στο σημείο παραμένουν δυνάμεις πυρόσβεσης για άμεση ανταπόκριση. 

BEST OF TOTHEMAONLINE