Πενθήμερη κράτηση για δύο συλληφθέντες σε σχέση με τον εμπρησμό περιπολικού στη Λεμεσό

Πενθήμερη κράτηση για δύο συλληφθέντες σε σχέση με τον εμπρησμό περιπολικού στη Λεμεσό

Υπό πενθήμερη κράτηση τέθηκαν το πρωί οι δύο νεαροί, ηλικίας 20 και 25 ετών που συνελήφθησαν χθες από την αστυνομία σε σχέση με τον εμπρησμό περιπολικού της αστυνομίας που σημειώθηκε  το βράδυ του Μεγάλου Σαββάτου, στη Λεμεσό.


Εναντίον των υπόπτων εξασφαλίστηκε μαρτυρία που τους εμπλέκει στην υπόθεση.  Ο εμπρησμός του αστυνομικού οχήματος διαπράχθηκε γύρω στις 11.30 το βράδυ του Μεγάλου Σαββάτου. Σύμφωνα με τα υπό εξέταση στοιχεία, μηχανοκίνητο περίπολο της Αστυνομίας, είχε εντοπίσει αριθμό ελαστικών να καίγονται στη μέση δρόμου στη Λεμεσό.

Τα μέλη της Αστυνομίας στάθμευσαν το αστυνομικό όχημα και ενώ ασχολούνταν με την παροχή διευκολύνσεων στη διακίνηση πεζών και οχημάτων στο συγκεκριμένο σημείο, δέχθηκαν επίθεση από περίπου 50 άγνωστα πρόσωπα. Οι άγνωστοι έριξαν εναντίον των αστυνομικών πέτρες, κροτίδες και βόμβες μολότοφ, με αποτέλεσμα να ξεσπάσει φωτιά στο περιπολικό.

Για την ίδια υπόθεση τελεί υπό κράτηση ένας ακόμη 17χρονος.  Δύο άλλοι ανήλικοι που είχαν συλληφθεί τις προηγούμενες μέρες, αφέθηκαν ελεύθεροι. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Κυπριακό: Εξανεμίζονται οι ελπίδες για ουσιαστικές συνομιλίες- Δριμεία επίθεση Τατάρ κατά Προέδρου Χριστοδουλίδη-Ταράζει τα «ήρεμα νερά» του Αιγαίου, η Άγκυρα

Κυπριακό: Εξανεμίζονται οι ελπίδες για ουσιαστικές συνομιλίες- Δριμεία επίθεση Τατάρ κατά Προέδρου Χριστοδουλίδη-Ταράζει τα «ήρεμα νερά» του Αιγαίου, η Άγκυρα

Για διπρόσωπη πολιτική κατηγορεί τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, ο κατοχικός ηγέτης. Σε ένα νέο παραλήρημα που φαίνεται ότι συνδέεται με το πρόσφατο καταδικαστικό ψήφισμα του Ευρωκοινοβουλίου, για την Τουρκία, ο Τατάρ επικαλείται μεταξύ άλλων, τις πρόσφατες δηλώσεις του Προέδρου Χριστοδουλίδη, ο οποίος είχε πει ότι έχουμε το κλειδί, έχουμε τη στρατηγική. Ο Τατάρ διερωτήθηκε ποια πόρτα ανοίγει αυτό το κλειδί, σημειώνοντας ότι αυτό το κλειδί ανοίγει την πόρτα όπου τα θεμελιώδη ανθρώπινα δικαιώματα του τουρκοκυπριακού λαού έχουν τύχει σφετερισμού και συνεχίζεται η άδικη και παράνομη απομόνωση. 

BEST OF TOTHEMAONLINE