ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Προσοχή! Αποσύρει προϊόν της η ΙΚΕΑ και ζητά συγνώμη

Προσοχή! Αποσύρει προϊόν της η ΙΚΕΑ και ζητά συγνώμη

Τις πόρτες ασφαλείας PATRULL KLÄMMA και PATRULL SMIDIG ανακαλεί η εταιρεία IKEA λόγω ανανέωσης των οδηγιών χρήσης τους.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, οι πόρτες ασφαλείας PATRULL KLÄMMA ή PATRULL SMIDIG δεν πρέπει να τοποθετούνται στο υψηλότερο σκαλοπάτι της σκάλας. Ειδικότερα, οι πόρτες ασφαλείας είναι λειτουργικά ασφαλείς όταν τοποθετούνται σε κάσες μεταξύ δωματίων ή πριν το κατώτατο σκαλοπάτι της σκάλας.

Διαβάστε τι γράφει η ανακοίνωση της εταιρίας:

Η IKEA ενημερώνει τους καταναλωτές που διαθέτουν πόρτες ασφαλείας PATRULL KLÄMMA ή PATRULL SMIDIG ότι αυτά τα μοντέλα δεν πρέπει να τοποθετούνται στο υψηλότερο σκαλοπάτι της σκάλας.

Οι πόρτες ασφαλείας PATRULL KLÄMMA & PATRULL SMIDIG είναι λειτουργικά ασφαλείς όταν τοποθετούνται σε κάσες μεταξύ δωματίων ή πριν το κατώτατο σκαλοπάτι της σκάλας.

Οι πόρτες ασφαλείας PATRULL KLÄMMA & PATRULL SMIDIG πωλούνται από την IKEA από την 1η Αυγούστου 1995. 

Για την επιστροφή της πόρτας ασφαλείας PATRULL KLÄMMA ή PATRULL SMIDIG με κωδικό παραγωγής 1510 (Έτος-εβδομάδα) ή μικρότερό του ή της προέκτασής της, παρακαλούμε καλέστε στο 22 502502.



Οι καταναλωτές που επιθυμούν να κρατήσουν τις πόρτες ασφαλείας τους με κωδικό παραγωγής 1510 (Έτος-εβδομάδα) ή μικρότερό του, μπορούν να επικοινωνήσουν με την IKEA στο 22 502502 για να προμηθευτούν ανανεωμένες πληροφορίες συναρμολόγησης και τις σχετικές επισημάνσεις για να τις τοποθετήσουν στην πόρτα ασφαλείας τους.

Ο κωδικός παραγωγής βρίσκετε σε ένα αυτοκόλλητο στην μεταλλική ράβδο στο κάτω μέρος της πόρτας ασφαλείας. Σε αυτό το αυτοκόλλητο αναγράφονται οι πληροφορίες του προϊόντος και ο κωδικός παραγωγής όπως φαίνεται παρακάτω.

Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλούμε επισκεφθείτε το κατάστημά μας, ή καλέστε στο 22 502502.Ζητούμε συγνώμη για την οποιαδήποτε πιθανή αναστάτωση.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Σύλληψη νέου υπόπτου στη Λάρνακα - Ισχυρή αστυνομική δύναμη στο σημείο - Δείτε φωτογραφία

Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Σύλληψη νέου υπόπτου στη Λάρνακα - Ισχυρή αστυνομική δύναμη στο σημείο - Δείτε φωτογραφία

Νέα σύλληψη σημειώθηκε σύμφωνα με πληροφορίες του ThemaOnline σήμερα το απόγευμα αναφορικά με την απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top