ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Επίθεση στον Νικόλα από το Προεδρικό: «Διαφήμιζε διαβατήρια μέσω συνεργατών του έναντι 900.000 ευρώ»

Επίθεση στον Νικόλα από το Προεδρικό: «Διαφήμιζε διαβατήρια μέσω συνεργατών του έναντι 900.000 ευρώ»

Γραπτή απάντηση του Διευθυντή του Γραφείου Τύπου του Προέδρου της Δημοκρατίας κ. Βίκτωρα Παπαδόπουλου στο ΔΗΚΟ

«Η αμετροέπεια του Προέδρου του ΔΗΚΟ έχει ξεπεράσει κάθε όριο» αναφέρει η απάντηση από το Προεδρικό, ενώ εξαπολύεται επίθεση προς τον Νικόλα Παπαδόπουλο, καταγγέλοντας ότι το γραφείο του, μέσω ξένων συνεργατών, διαφήμιζε πολιτογραφήσεις προς 900.000 ευρώ.

Παράλληλα αναφέρεται ότι ο κ. Παπαδόπουλος ζήτησε την επίσπευση της εξέτασης 700 αιτήσεων για διαβατήρια, καταλήγοντας ότι «ο κυπριακός λαός γνωρίζει, βλέπει και κρίνει»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ:

Ενώ το Γραφείο του διαφήμιζε, μέσω ξένων συνεργατών του, πολιτογραφήσεις έναντι 900 χιλιάδων ευρώ, κατηγορεί την Κυβέρνηση και τον Πρόεδρο Αναστασιάδη για διαφθορά λόγω επενδυτικού προγράμματος.

Ενώ ζητούσε με επιστολή του προς τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας την επίσπευση της εξέτασης 700 αιτήσεων για διαβατήρια, ώστε να αντιμετωπιστούν οι οικονομικές συνέπειες της κρίσης από την πανδημία, κατηγορεί την Κυβέρνηση Αναστασιάδη ότι διέσυρε τη χώρα λόγω του επενδυτικού προγράμματος.

Κατηγορεί την Κυβέρνηση Αναστασιάδη ότι τάχα δεν λαμβάνει υπόψη προτάσεις που υποβάλλει, ενώ την ίδια ώρα καταψηφίζει, για να ικανοποιήσει το ΑΚΕΛ και να γίνει αρεστός σε αυτό, το μοναδικό εργαλείο για εφαρμογή οποιασδήποτε πρότασης, δηλαδή τον προϋπολογισμό του κράτους, και καταψηφίζει, επίσης, νομοσχέδια για δανεισμό σε επιχειρήσεις με κρατικές εγγυήσεις.

Ο κυπριακός λαός γνωρίζει, βλέπει και κρίνει.

Η Κυβέρνηση και ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας επικεντρώνονται στο Σχέδιο Ανάκαμψης της επόμενης μέρας, ώστε να μπει στην αγορά προς όφελος εργαζομένων, επιχειρήσεων και νοικοκυριών ποσό ύψους 4,4 δις, και προχωρώντας προς αυτό τον σκοπό με τις απαραίτητες μεταρρυθμίσεις που χρειάζεται η οικονομία, οι πολίτες και η χώρα.

Το κρίσιμο ερώτημα για τον κ. Νικόλα Παπαδόπουλο το οποίο δεν απάντησε είναι εάν στη νέα Βουλή, ο κ. Νικόλας Παπαδόπουλος θα συμπεριφερθεί υπεύθυνα συντασσόμενος με τα συμφέροντα του λαού ή αν θα ακολουθήσει τον δρόμο που ακολουθεί το τελευταίο διάστημα, αυτόν, δηλαδή, του λαϊκισμού και της άρνησης, συνεργαζόμενο μάλιστα με το ΑΚΕΛ, αντιπολιτευόμενος στην ουσία τα συμφέροντα του κυπριακού λαού.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Πάσχα 2024: Πότε κλείνουν τα σχολεία - Τι ισχύει για τα κοινοτικά νηπιαγωγεία

Επεκτείνεται το Pame express: Αυτοί οι χώροι εξετάζονται σε Λεμεσό και Λάρνακα - Τι γίνεται με τις στάσεις στα ορεινά

Εντοπίστηκε πτώμα σε βραχώδη περιοχή - Βρισκόταν σε κατάσταση αποσύνθεσης

Αυξημένες συγκεντρώσεις σκόνης στην ατμόσφαιρα - Δείτε ζωντανά την εξέλιξη του καιρού

Εβελίνα Σκίτσκο: Είναι ερωτευμένη και μόλις μας έδειξε τον σύντροφο της



Απόπειρα φόνου στη Λακατάμια: Αυτή είναι η μοτοσικλέτα στην οποία επέβαινε ο στόχος - Δείτε φωτογραφία

Απόπειρα φόνου στη Λακατάμια: Αυτή είναι η μοτοσικλέτα στην οποία επέβαινε ο στόχος - Δείτε φωτογραφία

Σε συναγερμό τέθηκαν οι Αρχές το μεσημέρι της Τρίτης (23/04, μετά από απόπειρα φόνου στη Λακατάμια.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top