ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ

Βράβευση IDEA στο διαγωνισμό «Καλών Πρακτικών Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης & Βιωσιμότητας» του CSR Cyprus

Βράβευση IDEA στο διαγωνισμό «Καλών Πρακτικών Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης & Βιωσιμότητας» του CSR Cyprus

Το IDEA εξασφάλισε το μοναδικό βραβείο στην κατηγορία του.

Το κριτήριο επιτυχίας και βράβευσης του IDEA ήταν ότι δημιουργεί νέες επιχειρήσεις, νέες θέσεις εργασίας, κεφαλαιοποιεί τα μυαλά των νέων, προωθεί τη νεανική και ειδικά τη γυναικεία επιχειρηματικότητα και εξωστρέφεια, μέσω του ισχυρού δικτύου συνεργατών του σε Κύπρο και εξωτερικό.

Διαχρονικά, αυτό είναι ακόμα ένα βραβείο που αναγνωρίζει την κινητήριο δύναμη του IDEA: Την προσφορά και τη συνεργασία. Κατά συνέπεια, επιβραβεύει τους πολύτιμους Εταίρους και συνεργάτες του.

Ο εν λόγω διαγωνισμός διοργανώνεται από τη CSR Cyprus (εθνικό επιχειρηματικό Δίκτυο για την Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη-ΕΚΕ) σε συνεργασία με την Υπηρεσία Συνεργατικών Εταιρειών καθορισμένη από το Υπουργικό Συμβούλιο ως αρμόδια αρχή της Δημοκρατίας για την ΕΚΕ. Αποτελεί μια σπουδαία προσπάθεια προς ανάδειξη και αναγνώριση επιχειρηματικών πρωτοβουλιών που επιφέρουν κοινωνικά/περιβαλλοντικά και επιχειρηματικά οφέλη και μπορούν να αποτελέσουν παραδείγματα προς άλλες επιχειρήσεις του τόπου μας.

Το IDEA θα συνεχίσει δυναμικά τις προσπάθειές του για προβολή του θετικού ρόλου που μπορούν να διαδραματίσουν οι επιχειρήσεις στην κοινωνία, οικονομία και περιβάλλον, την εφαρμογή καλών πρακτικών ΕΚΕ και Βιωσιμότητας σε όλους τους κλάδους, την ενδυνάμωση της αξίας της συνεργασίας μεταξύ εμπλεκόμενων φορέων για τη δημιουργία πολλαπλάσιων ωφελημάτων προς όφελος της Βιώσιμης Ανάπτυξης και προς την επίτευξη της «Ατζέντας 2030» του ΟΗΕ.

Παράλληλα, το IDEA θα εντατικοποιήσει τις ενέργειές του προς επίτευξη ωφέλιμων συνεργασιών μεταξύ Δημόσιου και Ιδιωτικού τομέα, αλλαγή της νοοτροπίας της Κυπριακής κοινωνίας ως προς την καινοτομία και την επιχειρηματικότητα, στην ενίσχυση της νεανικής και γυναικείας επιχειρηματικότητας και στη στήριξη επιχειρηματικών ευκαιριών σε άτομα με ειδικές ικανότητες και βεβαίως στο να οδηγήσει την Κύπρο σε ένα περιφερειακό κέντρο καινοτομίας, γέφυρα μεταξύ Ευρώπης, Ασίας και Αφρικής.

Το βραβείο απονεμήθηκε κατά τη διάρκεια του 13ου Συνέδριου Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης και παρέλαβε η Διευθύντρια του IDEA και μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου Αγγέλα Παναγιώτου, από τον Αναπληρωτή Έφορο Υπηρεσίας Συνεργατικών Εταιρειών Κύπρο Πρωτοπαπά.


www.ideacy.net / τηλ.: 22128144 / email: [email protected]

 

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:Σε ελεύθερη πτώση ΔΗΚΟ ΕΔΕΚ και ΔΗΠΑ - Μονόδρομος οι παραιτήσεις των ηγεσιών

Σε ελεύθερη πτώση ΔΗΚΟ ΕΔΕΚ και ΔΗΠΑ - Μονόδρομος οι παραιτήσεις των ηγεσιών

Σε μία περίοδο «εσωστρέφειας» βρίσκονται τα κόμματα του κέντρου, τα οποία αφού ξεπέρασαν το πρώτο σοκ από την ήττα των διπλών εκλογών, ψάχνουν απαντήσεις για το τι πραγματικά έφταιξε ώστε να φτάσουν σε αυτό το απογοητευτικό σημείο, που βρίσκονται σήμερα. Παρά τα μηνύματα που έλαβαν από τους πολίτες, φαίνεται πως οι ηγεσίες των τριών κομμάτων να μην αντιλαμβάνονται το τεράστιο πρόβλημα ή αρνούνται να το αντιληφθούν, ενώ θεωρούν τα κόμματά τους, ως περιουσιακό τους στοιχείο, αρνούμενοι να παραιτηθούν. Σε μία εποχή όπου η κοινωνία έχει δώσει την απάντησή της, επιλέγοντας τον νεαρό Φειδία Παναγιώτου, ο οποίος έλαβε μεγαλύτερο ποσοστό από το σύνολο των ποσοστών των τριών κομμάτων ΔΗΚΟ ΕΔΕΚ και ΔΗΠΑ, οι ηγεσίες τους εξακολουθούν να μην αναλαμβάνουν τις ευθύνες τους.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top