«Ξάφρισαν» οικία ζευγαριού - Απουσίαζαν και τους έκλεψαν αντικείμενα αξίας 14.000 ευρώ

«Ξάφρισαν»  οικία ζευγαριού - Απουσίαζαν και τους έκλεψαν αντικείμενα αξίας 14.000 ευρώ

Υπόθεση διάρρηξη κατοικίας με λεία χρήματα, ρολόι αξίας και επώνυμα γυαλιά ηλίου συνολικής αξίας σχεδόν 14 χιλιάδων ευρώ, διερευνά το ΤΑΕ Πάφου.


Σύμφωνα με την Αστυνομία ζεύγος Βρετανών τουριστών που διαμένουν σε έπαυλη στην Πέγεια, κατήγγειλαν στον αστυνομικό σταθμό Πέγειας ότι χτες από τις 19:00 το απόγευμα μέχρι τις 23:00 το βράδυ που απουσίαζαν από την κατοικία στην οποία διαμένουν άγνωστοι εισήλθαν σε αυτή και απέσπασαν ένα ρολόι τύπου ρόλεξ, το χρηματικό ποσό των 3 χιλιάδων στερλινών, καθώς επίσης και επώνυμα γυαλιά ηλίου συνολικής αξίας 14 χιλιάδων σχεδόν ευρώ.

Μέλη του ΤΑΕ Πάφου και του αστυνομικού σταθμού Πέγειας μετέβησαν στην σκηνή για επιτόπιες εξετάσεις και συνέλεξαν διάφορα στοιχεία με σκοπό τον εντοπισμό των δραστών. 

Οι εξετάσεις συνεχίζονται από το ΤΑΕ Πάφου σε συνεργασία με τον αστυνομικό σταθμό Πέγειας.

ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πότε έρχεται Κύπρο η Ολγκίν - «Κλείδωσαν» οι συναντήσεις με ΠτΔ και Έρχιουρμαν

Πότε έρχεται Κύπρο η Ολγκίν - «Κλείδωσαν» οι συναντήσεις με ΠτΔ και Έρχιουρμαν

Η Προσωπική Απεσταλμένη του ΓΓ του ΟΗΕ για την Κύπρο Μαρία Άνχελα Ολγκίν επιστρέφει στην Κύπρο την επόμενη εβδομάδα και θα έχει συναντήσεις με τους δύο ηγέτες την Τρίτη, 27 Ιανουαρίου, δήλωσε στο ΚΥΠΕ ο Εκπρόσωπος των ΗΕ στην Κύπρο, Αλίμ Σιντίκ.

BEST OF TOTHEMAONLINE