Συγκλονίζει ιερέας από τη Θεσσαλονίκη: Το παιδάκι μου έφυγε για τους ουρανούς εξαιτίας ιατρικού λάθους

Συγκλονίζει ιερέας από τη Θεσσαλονίκη: Το παιδάκι μου έφυγε για τους ουρανούς εξαιτίας ιατρικού λάθους

Ο πατήρ Βησσαρίων πάτερ Καντούνης καταγγέλλει ότι ο γιατρός τοποθέτησε λάθος το γαστρικό δακτύλιο στο κοριτσάκι του με αποτέλασμα αυτό να πεθάνει

Συγκλονίζει το σπαρακτικό μήνυμα του ιερέα που καταγγέλλει ότι έχασε το παιδί του από ιατρικό λάθος. Ο πατήρ Βησσαρίων πάτερ Καντούνης πήγε σε γνωστό Ιατρικό Κέντρο της Θεσσαλονίκης την κόρη του, στην οποία θα τοποθετούσε ιδιώτης γιατρός γαστρικό δακτύλιο διότι το κοριτσάκι ήταν παχύσαρκο.

Όμως, όπως καταγγέλλει ο ιερέας, ο γιατρός τοποθέτησε τον δακτύλιο λάθος και το κοριτσάκι αφού πέρασε δύο ημέρες με ισχυρούς πόνους και χωρίς να λαμβάνει καμία φαρμακευτική αγωγή όπως αντιβίωση, κατέληξε.

Ο ιερέας δημοσίευσε στο Facebook ένα βίντεο στο οποίο καλεί τους γονείς να μάθουν στα παιδιά τους να είναι ευγενικά με τα παχύσαρκα παιδιά. Συγχρόνως αναφέρει ότι ο γιατρός σκότωσε το παιδί του.

Πηγή: thestival

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ: Μεταβαίνει στην Αίγυπτο μετά την πρόσκληση Τραμπ - Παρουσιάζει πλάνο ανοικοδόμησης της Γάζας

ΠτΔ: Μεταβαίνει στην Αίγυπτο μετά την πρόσκληση Τραμπ - Παρουσιάζει πλάνο ανοικοδόμησης της Γάζας

Στην Αίγυπτο μεταβαίνει αύριο ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, για να συμμετάσχει στη Σύνοδο για την ανοικοδόμηση της Γάζας, έχοντας συγκεκριμένο σχεδιασμό που θα παρουσιάσει και που περιλαμβάνει τη συμμετοχή κυπριακών εταιρειών στην προσπάθεια ανοικοδόμησης της περιοχής.

BEST OF TOTHEMAONLINE